Aktywne Wpisy

straszny_cham +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
BartoszBrz +36
Praca na Tirach ma ten Plus. Że człowiek nie musi z rana dojeżdżać zbiorkomem do kołchozu. Wystarczy tylko przenieść się z łóżka na fotel kierowcy. I już chłop na stanowisku pracy :D
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: IMG_9443
Pobierz

#komputronik #komputery #sklepy #opinia
źródło: comment_wU0bWNQ5zDE5LRhijE1gQGvKD73tS57l.jpg
PobierzCo do nich to kupowałem u nich lapka i nie miałem z tym żadnych problemów. Raczej trafiłeś na wrogo nastawionego sprzedawcę
http://ezakupy.uokik.gov.pl/pytania-i-odpowiedzi/zwrot-towaru-i-odstapienie-od-umowy/
"13. Czy odbiór osobisty towaru zakupionego w sklepie internetowym powoduje utratę prawa do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni?
Nie, odbiór osobisty rzeczy kupionej w e-sklepie nie powoduje utraty przez konsumenta prawa do odstąpienia od umowy.
Należy przy tym odróżnić sytuację, w której faktycznie doszło do zawarcia umowy sprzedaży przez internet, od sytuacji w której na stronie www
@graf_zero:
@TheNaturator: dlatego piszę o tym jako o ciekawostce, a nie oszustwie.. Dla porównania sklep X-kom nie stosuje takiej praktyki i możesz kupić na stronie odebrać w salonie i masz prawo do zwrotu jakby to był zakup internetowy. Więc napisałem to po ze jeżeli ktoś chce mieć szansę na zwrot to lepiej żeby unikał tego sklepy. A druga sprawa to podejście do klienta. Koleś był
@losiu20:
@ufo99: patrz mój komentarz wyżej