Aktywne Wpisy

WilkMcQuey +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1-1-1-1 +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przeglądając ogłoszenia na gumtree trafiłem prawdziwy diament. Tytuł tego ogłoszenia "inteligencja nie jest w modzie" a oto treść:
"A ja wyznaję, ze jestem zawiedziona dzisiejszymi mężczyznami. Kończę studia, w planie mam doktorat, pracuję. Znane mi są wszystkie obowiązki domowe, męskie również, ale nie chcę męskich całe życie mieć na głowie. I tu pojawia się problem. Noszę rozmiar 40 i wyklucza mnie to całkowicie wśród zainteresowania mężczyzn. Jestem dobrym człowiekiem, widać jednak mężczyznami kierują bardzo prymitywne instynkty, przez które wylewam wiadro łez każdego wieczoru. Nie jestem singielką z wyboru. Jestem przezroczysta, mężczyźni mnie omijają."
Wołam #niebieskiepaski, jak się z tym czujecie, że ranicie tak biedną i wrażliwą istotę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@niedzwiedzica: Nie widzisz tutaj roszczeń? To tak jakby napisała: "Jestem dobrym człowiekiem i zasługuję na to, by inni się mną intresowali, ale JAK WIDAĆ mężczyźni przecież są prymitywni i z ich winy płaczę". Jej brak powodzenia u mężczyzn zrzuca na to, że to jest ich wina, bo nie doceniają jej szlachetnego wnętrza. Wydaje
źródło: comment_ueugau0QWqUt8PD03fwgEiD5VXlsZv19.jpg
Pobierz