Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Mirki jakie miejsce parkingowe będzie lepsze? Przy ścianie czy w środku. Zaznaczyłem dwa między którymi się zastanawiam. Dodam że to przy ścianie jest trochę tańsze.
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka

Mircy, robię program z książki Stroustrupa - kalkulator walut, gdzie najpierw podaje się ilość, a potem jednostkę.
I mam problem bo program przyjmuje 10j i rozpoznaje jako pierwszego ifa, ale, gdy wpisuję już 10e to nie widzi, że to jest else if (jak wpiszę 10 e, tak, ze spacją, to wszystko działa). Jakiś pomysł?
Kod: http://pastebin.com/KvsktERD
@ja666: a dalej piszesz o C++. Projekty webowe w C++? Myślałem że web to java, js, html, css itp. a nie C++. Czy źle rozumiem to co piszesz?
@ja666: no tak, tylko chyba bez sensu robić coś na upartego ;)
Ostatnie pytanie bo nie chcę Cię zamęczać:
@ja666: czy dla totalnego newbe nie lepiej jednak na początku dobrze ogarnąć jeden język, a nie że nie umie napisać programu jak powyżej (no offence), a Ty mu proponujesz napisanie czegoś
Ja szedłem na c++ deva to miałem niezły framework napisany matematyczny który hulał na shaderach. Na GPU w openGL. W 2003 roku chyba
Jak na newbie... Niech po prostu się pokaże. Jak ogarniesz język to nie jesteś newbie. To jest pierwszy schodek ledwie. Im jesteś bardziej zaawansowany to tym bardziej sobie zdajesz sprawę, że tak naprawdę gówno wiesz.
@ja666: jak na moje, to po tej ostatniej odpowiedzi powinieneś zostać coachem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za odpowiedzi.
@ja666: to co dzisiaj ?
Komentarz usunięty przez moderatora