Aktywne Wpisy

zazdrosny +64
podpisałem aneks do umowy na zmianę stanowiska i wynagrodzenia. czuję się jakbym dostał w pysk xd
Dawul +185
A moim zdaniem Ania Lewandowska powinna dostac order za to jak uswiadamia miliony mlodych mezczyzn jak wyglada zycie w zwiazku z 90% polskich kobiet.
Teraz juz nikt nie moze zaslonic sie brakiem wiedzy, o tym jak to wszystko dziala.
Jezeli najlepszy polski pilkarz, biznesmen, multimilioner staje sie z czasem zwyklym zasobem, ktory nie wystarcza, to nie miejcie zludzen, ze z Wami bedzie inaczej.
Zawsze
Teraz juz nikt nie moze zaslonic sie brakiem wiedzy, o tym jak to wszystko dziala.
Jezeli najlepszy polski pilkarz, biznesmen, multimilioner staje sie z czasem zwyklym zasobem, ktory nie wystarcza, to nie miejcie zludzen, ze z Wami bedzie inaczej.
Zawsze
źródło: 1000033453
Pobierz

Mircy, robię program z książki Stroustrupa - kalkulator walut, gdzie najpierw podaje się ilość, a potem jednostkę.
I mam problem bo program przyjmuje 10j i rozpoznaje jako pierwszego ifa, ale, gdy wpisuję już 10e to nie widzi, że to jest else if (jak wpiszę 10 e, tak, ze spacją, to wszystko działa). Jakiś pomysł?
Kod: http://pastebin.com/KvsktERD
@ja666: a dalej piszesz o C++. Projekty webowe w C++? Myślałem że web to java, js, html, css itp. a nie C++. Czy źle rozumiem to co piszesz?
@ja666: no tak, tylko chyba bez sensu robić coś na upartego ;)
Ostatnie pytanie bo nie chcę Cię
Ja szedłem na c++ deva to miałem niezły framework napisany matematyczny który hulał na shaderach. Na GPU w openGL. W 2003 roku chyba
Komentarz usunięty przez moderatora