Wpis z mikrobloga

@corpseRott: sam przed tym wyborem stoje, i wybieram swoja lumie 920. Bo z telefonem za 3k z jednym przecenianym, z drugim z funkcjonalnoscia ktora uzyje raz (continuum), nie oplaca mi sie zmieniac sluchawki.
  • Odpowiedz
Plusować poniżej co powinienem kupić i czemu któryś lepszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@corpseRott: Daj coś od siebie i powiedz czego oczekujesz od telefonu oraz co zamierzasz na nim robić.
  • Odpowiedz
@corpseRott: bierz iOS. Na WP nie ma wielu aplikacji, a jak są to często o wiele gorszej jakości niż na andku i ios.
Smutno mi, bo zawsze uwielbiałem WP i sam mam jeszcze smartfona z windowsem, ale kolejnego telefonu już od Microsoftu nie kupie :C
Jest za to jedna wielka zaleta WP nad iOS i Androidem. OKIENKA <3 są zajebiste
  • Odpowiedz
Normalne wykorzystywanie telefonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@corpseRott: Pod tym kryje się wszystko, od prostych czynności rodem z Nokii 3310 aż po onanizowanie przy cyferkach w benchmarkach.

iOS jest systemem pełen zalet, ale również kompromisów. Prezentuje się bardzo dobrze, choć w przyszłych rewolucjach nie ma się czego oczekiwać.
W10 jest systemem, w którym trzeba się liczyć że zostaną(muszą być) zrobione wielkie zmiany. Oprogramowanie znajduje zwolenników w osobach, dla których Windows to codzienność,
  • Odpowiedz
@corpseRott: W iPhone to nawet przeglądarki plików nie ma, a iTunes ssie (zwłaszcza jeśli nie masz Maca). Jeśli będziesz chciał dodać np. u kolegi muzykę na telefon, to iPhone każe się sformatować i dopasować do biblioteki twojego kolegi. Nie myśl też, że ten telefon przetrwa dłużej niż 1,5 roku. Dodatkowo, jak kupisz model np. 32GB i uznasz potem, że to za mało, to problem, bo karty SD nie wsadzisz. iPhone
  • Odpowiedz
@Matlaw: czemu ma nie przetrwać 1,5 roku? Właśnie mam 5s któremu za moment stuknie 2 lata i jest to nadal tak dobry telefon jak w momencie zakupu. Co do pamięci, racja mam 16 ale już więcej tego błędu nie zrobię. iTunes pod windą racja, ssie i działa baaardzo wolno, muzykę w dzisiejszych czasach masz na wyciągnięcie kursora
  • Odpowiedz