Aktywne Wpisy

masternodeBTC +389
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
bart40404 +309
Jak Trump zablokuje outsourcowanie pracy przez amerykańskie firmy IT do Indii, to odwołuję wszystkie moje złe słowa o nim i pokłaniam się za wywołanie takiego ssania w polskiej branży IT jakiego historia nie widziała xD
#programista15k #programowanie #pracait
#programista15k #programowanie #pracait

Sciagnalem apke do google cardboard i jestem pod mega wrazeniem!
Czy sa jeszcze inne apki do sferycznego ogladania?
#jd
jaki masz telefon?
możesz oglądać i filmy np:
https://www.youtube.com/channel/UCzuqhhs6NWbgTzMuM09WKDQ
wirtualne spacery jeżeli są wykonane w tej technologii, niedługo myślę, że pójdzie to mega do przodu :)
@qweluke Nexus 5, link zaraz znajde
Powiedzcie mi jak rozegrac problem klikania w przyciski? Bo teraz musze fizycznie dotknac przycisku co jest bez sensu bo mam to zapakowane. Mam podlaczyc myszke? Jest mozliwosc ustawienia gdzies ze jak dlugo patrze na przycisk to sie odpala?
Ale na allegro są jakieś chińskie, na JD też były.
http://krpano.com/stereo3d/indiantemple/mobilevr.html
AOSEN co jakiś czas daje nową aukcje, ale ta mimo cyrylicy w tytule jest ok. Też od nich zamawiałem ale jeszcze czekam.
moj ma 5,5"
Jak odpali się i będzie wyświetlało na podzielonym ekranie to będzie ok. Jak podczas ruszania telefonem rusza się też obraz to będzie na 100% ok.
Czy u Ciebie obraz jest wyraźny, czy może po odchyleniu klapki jest ostrzejszy? Jeśli chodzi o soczewki, to też masz tylko jedną parę (tę ruchomą)? Testowałem już na Samsung S4 i na Huawei Ascend P7 i na obydwu jest u mnie to samo. Koledzy zresztą potwierdzają moje spostrzeżenia. Coś jest chyba nie tak z moim modelem.