Aktywne Wpisy

lemonsilverhaze +175
źródło: 1000364488
Pobierz
kurczakos1 +57
W nawiązaniu do momentu, który zauważył @dizel81
U Cukrowej Księżniczki, być może po wielogodzinnej wspólnej zabawie z dziewczynką, która pewnie nie jest w jakiejś idealnej sytuacji społeczno - finansowej (nie wiemy, nie znamy sprawy), obudził się zwykły ludzki odruch podzielenia się czymś co ma.
Być może obie były spragnione i Juny po prostu sięgnęła po butelkę czegoś do picia również dla niej.
U Cukrowej Księżniczki, być może po wielogodzinnej wspólnej zabawie z dziewczynką, która pewnie nie jest w jakiejś idealnej sytuacji społeczno - finansowej (nie wiemy, nie znamy sprawy), obudził się zwykły ludzki odruch podzielenia się czymś co ma.
Być może obie były spragnione i Juny po prostu sięgnęła po butelkę czegoś do picia również dla niej.

@franaa: Sorry, nic więcej nie napiszę. Grałem chwilę i kompletnie do mnie nie przemawia, nudno jest... Żeby kogoś zabić to trzeba władować dwa magazynki, nie lubię takiego strzelania. Na plus bronie, które sobie można składać, ale wiadomo pay2win, więc trzeba bulić za lepsze części.
Gra nie pozwala na minimalizowanie, nawet pomiędzy rozgrywkami, gdy jest minutowe oczekiwanie. Totalna głupota, bo ja lubie sobie zmniejszyć grę co jakiś czas