Aktywne Wpisy
Gours +24
eltanol3000 +555
Czy gdyby chłopiec z wykopu miał konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki #logikarozowychpaskow
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki #logikarozowychpaskow
Już można się pytać co zostało zrobione? Czy jeszcze poczekać?
1. Obniży z powrotem wiek emerytalny do 65 lat dla mężczyzn i 60 dla kobiet
2. Podniesie kwotę wolną od podatku z 3 do 8 tysięcy zł
3. Przewalutuje zadłużonych we frankach z kursem z dnia zawarcia umowy.
4. Opodatkuje dodatkowo banki a potem je zrepolonizuje
5. Wprowadzi podatek obrotowy dla sklepów wielkopowierzchniowych
6. Sprowadzi wrak samolotu prezydenckiego z Rosji
7. Znacjonalizuje i przywróci stocznie do produkcji
9. Zatrzyma likwidację i prywatyzację kopalń
10.500 zł na każde dziecko dla najbiedniejszych rodzin, a 500 zł na drugie i kolejne dla pozostałych
11.Podwyżki emerytur i i darmowe lekarstwa dla mających 75 lat i więcej
12.Darmowe przedszkola
13.Zmniejszy bezrobocia
14.Spowoduje powrót Polaków z emigracji
15.Zlikwiduje umowy " śmieciowe "
16.Wyjaśni zamach smoleński i zamknie zamachowców
17.Zbuduje przez państwo mieszkania dla młodych małżeństw.
18.Lekarz i dentysta w każdej szkole
19.Podniesie najniższą płacę krajową do poziomu UE
20.Podwoi nakłady na polską naukę
21.Obniży CIT z 19 do 15% dla najmniejszych przedsiębiorstw zatrudniających min 3 osoby
22.Wycofa się z pakietu klimatycznego
23.Zlikwiduje NFZ
24.Konstytucyjna ochrona lasów państwowych (dwa lata temu posłowie PIS głosowali PRZECIWKO temu)
25.Zlikwiduje 8% VAT na ubranka dla dzieci do zera, czyli oleje przepisy UE że ubranka muszą mieć nałożoną najniższą stopę VAT w danym kraju .
26.Obniży VAT do 22%
27.Autostrady będą budowane taniej niż dotychczas
28.W sprawie in vitro i związków partnerskich będzie miał taką opinię jak episkopat
29.Wybuduje pomnik w Smoleńsku
30.Wyrówna poziom dopłat dla rolników polskich z rolnikami z Niemiec i Francji
JA to mam beke z tych lemingów wszystkich bo żaden nei raczył rozliczyć PO z ich obietnic ani po pierwszych 4 ani po 2giej czterolatce xddd
łŁykacie ich sperme jak opętani.
P.S. Lemingi chyba rozliczyły PO, wszak PO przegrało wybory z PIS.
kwota wolna ? wyrok trybunału .... elo
kredyty frankowe, cos tu trzeba zrobic ale musi to byc skoordynowane z odpowiednią polituką konkurowania bankó któe kontroluje skarb państwa. temat rzeka
cią dalszy tej samej sprawy bo kredyty frankowe stały się toksyczymi aktywami. Banki polonizowac zaczeło PO poprzez grupe PZU i wykup akcji pomniejszych banków w bardzo dużych pakietach.
dalej mi się czytać
Pisałem wyraxnie o lemingach, idiotach, potłuczeńcach którzy chcą rozliczać rząd zanim ten jest przy władzy a nie rozliczają poprzedniego #!$%@? 8 letniego ich ukochanego marketingowo rządu. Pisałem to w kontekście internetowych lemingów. Mieszasz wątek za wątkiem i sam nei wiesz o co Ci chodzi. Musisz należać do tej grupy skoro masz odpaly z rozliczaniem kogokolwiek zanim