Wpis z mikrobloga

Już myslałem, że gościu dał się naciąć na standardowy trik ale ekspres faktycznie warty 4k i o co ta gównoburza? Bo hurr durr jak mozna kupic cos taniej, mnie nie stac nawet na kawe to powyzywam ludzi w internecie nawet mi was nie żal.
  • Odpowiedz
jako że mój różowy miłośniczką kawy, nadciśnienia itd klimatów, sprawiłem na urodziny jakiegoś tam automata - najtańszy model z ceramicznym młynkiem, teraz jakieś 1400 widziałem, był po 1700 - sporo kasy no ale miłość itd. No i.... jeśli ktoś k...a porównuje kawę ze zwykłego zaparzacza lub tych niby kosmicznych dzbaneczków ciśnieniowych za 80zł do kawy z automatu który ją świeżo zmieli i zaparzy z odpowiednią ilością barów + spieni mleko z automatu
  • Odpowiedz
@Tubanja: w sumie racja ale też jest masę ludzi którzy o----------ą jakiś szajs na pokaz i żyją od pierwszego do pierwszego bez jakichkolwiek oszczędności a jakiś nieprzewidziany wydatek np. wizyta u dentysty to im się budżet domowy sypie jak domek z kart. W dodatku nie myślą żeby mieć jakieś oszczędności tylko jak się pojawi kasa to co kupić w ratach 0%.
  • Odpowiedz