Wpis z mikrobloga

@lsnazr: jesteś w stanie ocenić po wyglądzie jak mięso jest usmażone w środku? I to z obrazka z neta? Nieźle.
Ja bym powiedział, że w OP może być za bardzo zmielone, bo wygląda jak kupa, a nie jak mięsko.
@Paladin_Woodrugh: Polecam Ci kupić kilka rodzajów wołowiny i każdy wysmażyć na med, wcześniej dobrze ubijając, mielone na 3 lub na 5 i wtedy sam się przekonasz, że nie masz racji.
Tak jestem w stanie ocenic, tak się składa, że prowadzę burgerownie i pewne rzeczy widać na pierwszy rzut oka bo ktoś kto każdego dnia to robi wie jak dane mięso zachowuje się po usmażeniu.
Btw #!$%@? się bo nie potrafisz napisać
@Paladin_Woodrugh: Nie wygląda jak gówno i nie jest gównem, oznacza to jedynie, że jest w odpowiedni sposób zmielone i dbale uformowane. Mogę dać Ci przykład na tym samym mięsie, jedno będzie poszarpane, drugie gładkie, oba będą smakowały tak samo. Chciałbym Cię jedynie uświadomić, że mięso może być gładkie jak dupa niemowlaka i nie oznacza to, że jest naładowane chemią.