Na żywo wygląda to dość imponująco, ale jest bardzo niebezpieczne. Ten szlak jest od kilku lat zamknięty, od kilkunastu lat nikt o to nie dbał. Zginęło tam już kilka osób, złamania i urazy to chleb powszedni. Generalnie jak się próbuje do tego dojść to najpierw jest płot i brama, że tylko z powoelniem, że wjeście grozi karą, więzieniem i czym tam jeszcze. Ochrania to jakaś lokalna straż (coś ala miejska) i prywatna
@AmebaUczySieAngielskiego: obiektyw szerokokątny z kamerą na kijku + jej odpowiednie ustawienie jak tutaj i schody do mojej piwnicy wydają się śmiertelne niebezpieczne. #psuje
@sin89: Z tego post to informacje, które poczytaliśmy w necie przed wypadem, trochę usłyszeliśmy od tego strażnika, który próbował nas zniechęcić (pewnie żebyśmy nie próbowali potem znowu atakować tej górki), trochę doczytaliśmy po fakcie.
@system_shock: Ciężko mi powiedzieć co jest ciekawostką, a co nie. Trochę o Hawajach wiem, byłem w tym roku na 8 dni, chętnie bym się jeszcze kiedyś wybrał. A z rzeczy, które brzmią jako ciekawostką? hmmm
@system_shock: Ciężko mi powiedzieć co jest ciekawostką, a co nie. Trochę o Hawajach wiem, byłem w tym roku na 8 dni, chętnie bym się jeszcze kiedyś wybrał. A z rzeczy, które brzmią jako ciekawostką? hmmm