Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +108
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackenedBlue +164
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz

źródło: comment_OlSoRTtB52xGZZ7hx8Gq2hfSwIWWMuhO.jpg
Pobierz@mala_mi_123: Chyba żartujesz >_< jak można nie umieć wymienić żarówki?
Co do tych słoików, otwieram tak od lat, jeszcze nigdy żadnemu nie stała się najmniejsza krzywda.
Musiałabym targać drabinę z piwnicy zeby sobie z tym poradzić.
A co słoików to moja mama nie raz w taki sposób zepsuła słoik, dlatego ja nie ryzykuję jeśli nie muszę ;>
@janeeyrie: Nie odbieraj niebieskim poczucia męskości!
Ja prawie zawsze mam problem z odkręceniem słoików i butelek więc musisz być serio silna.
Lol, to wy nie róbcie z siebie niepełnosprawnych idiotek. Mieć faceta po to żeby odkręcał słoiki. Serio?
#protip #lifehack
Wszystko się da. ;)
Komentarz usunięty przez autora
@janeeyrie: Niektóre kobiety udają, że nie potrafią otworzyć słoika, żeby facet poczuł się potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pstoprawda
@Misaki: Chociaż jestem facetem, to całe życie używałem przyrządu ze zdjęcia poniżej. I ile razy słysze o problemach z otwieraniem słoików, to dziwi mnie, że ktos może tego nie znać ;)
źródło: comment_gHx9YAVIGdBrOHn4BMoshScliQin3GDj.jpg
Pobierz@mala_mi_123: Dlatego właśnie istnieje to, co w moim komentarzu powyżej :)
ale to i tak nie zmienia faktu, że niebiescy są bardzo przydatni kobietom w codziennym życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mala_mi_123: Ja tam wolę, kiedy kobieta jest ze mną dlatego, że jej to sprawia radość, że chce się dzielić ze mną swoim zyciem (i nawzajem), a nie dlatego, że jestem jej przydatny... ;)
A to, że czasem mi pomaga... no cóż, na tym polega prawdziwa miłość. Pomagamy sobie wzajemnie jeśli tylko mamy taką możliwość.
Pozdrawiam.