Wpis z mikrobloga

@janeeyrie: nie rozumiem czemu wstyd Ci za różowe.
Oczywiście można podważyć słoik, ale istnieje ryzyko wyszczerbienia go. Wiąże się to z brakiem możliwości ponownego jego wykorzystania np. do szczelnego zamknięcia ogórków. Można go też "obstukać" ale wtedy można go potłuc. Dlatego preferuję "tradycyjne" otwieranie przez niebieskiego.
Co do sięgania i taboretu...niestety nie jestem w stanie sama wymienić żarówki, nawet jeśli wejdę na taboret ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pająki-cierpię na arachnofobię, więc
  • Odpowiedz
@mironczyk: niebieski zabijający pająka w moim domu nie miałby już do niego wstępu! Ja rozumiem te krwiopijne k----e komarzyce, tłuste obleśne muchy czy p---y osy ale pająki? PAJĄKI? Te fajne koleżki? Jak mi jakiś bardzo przeszkadza swoją obecnością, bądź wyjątkowo odstraszającą fizjonomią, to zazwyczaj ma lot życia, na kartce papieru, za okno lub na balkon, a nasoszniki (największe fifarafa wśród domowych pająków) mają darmową kwaterę w moim pokoju dożywotnio :)
  • Odpowiedz
@wonsz_smieszek: Okej, już byłeś na dołku i poniosłeś karę. Tego się nie czepiam.
Ale jakiego piwa? Chyba na popitę! Kto prosił panią z kfc o pusty kubek i udawał, że pije colę która miała kolor i zapach wódki? Myślisz, że ja głupia jestem?!
  • Odpowiedz