Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Pierdyliard buttonów i każdy ma odpalać tą samą funkcję tylko z innym parametrem.
Jest jakaś wbudowana autoreferencja albo event czy muszę szukać wrapera do jakiegoś eventu mouse click?
ponad 20 przycisków * 3 linijki kodu kłóci się z DRY
#autohotkey #ahk #naukaprogramowania
http://ahkscript.org/docs/Variables.htm Polecam zapoznać się ze wszystkimi A__zmiennymi. Wystarczy wyciągnąć nazwę labelu który został pociągnięty. Dalej wygląda to obleśnie ale jest ponad połowę krótsze.
Dynamicznych labeli nie ma ze względu na to że interpreter je sobie tablicuje. A przeglądać eventy można prawie tylko tak. (oczywiście mógłbym ustawić jakieś OnMessage(0x201) tylko serio tego nie widzę od strony projektowania.)
To button powinien wyzwalać event a nie ja szukać. No i