Aktywne Wpisy
Kenjiy +16
Zdarzyła się dziwna sytuacja w moim związku. Od jakiegos czasu chciałem spróbować seksu analnego z moją dziewczyną. Po kilku probach i rozmowach wreszcie się zgodziła jednak pod pewnym nietypowym warunkiem. Otóż ona tez mi chce włożyć w "to" miejsce sztucznego penisa, żebym poczuł jakto jest. Jak ja sie na to zgodzę, to ona tez zgodzi sie ja penetrację analna. Szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć, generalnie jestem otwarty na wszelkie
drMuras +46
Bierzcie z tego wszyscy ... #polityka
W nawiązaniu do [tego wpisu](http://www.wykop.pl/wpis/15032099/dziendobry-nawiazujac-do-wczorajszego-wykopu-na-te/, w którym @hajen: wrzucił test z kwadratem i kółkiem. Daltoniści widzą tylko kółko. Chąc pokazać tym, którzy nie widzą kwadratu, że on tam rzeczywiście jest, przygotowałem poniższy obrazek. Jest to ta sama grafika ze zmienioną wartością kolorów.
Ja sam niestety na oryginalne widzę tylko kółko. Ale daltonizm daltonizmowi nierówny - jest wiele wariantów, daltego jestem ciekawy jak to przedstawia się u innych mirków-daltonów. Odpowiedzcie proszę zgodnie z szablonem:
1. kwadrat: nie, kółko: tak;
2. kwadrat: troszkę, kółko: tak;
3. kwadrat: tak, kółko: tak;
4. kwadrat: tak, kółko: tak;
5. kwadrat: nie, kółko: tak;
6. kwadrat: tak, kółko: tak;
7. kwadrat: tak, kółko: tak;
8. kwadrat: tak, kółko: tak;
#daltonizm #ciekawostki
@hadrian3:
@baszmen:
@Arveit:
@pandahugger:
rzućcie okiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Choć pamiętajmy też, że w pewnej mierze to też kwesita monitora...
@npwjsn: @Kuork: @MaddoxX1911: @Pantograf: @wiewior_s:
Chociaż są też takie defekty mózgu przez, które człowiek nie łączy elementów w całość i dostrzega tylko detal nie widząc ogółu. Polecam książkę "Mężyczyzna, który pomylił żonę z kapeluszem" O. Sacksa