Aktywne Wpisy

NicolasLatifi +292
POV: jest wigilia, godziny poranne, mama gotuje potrawy na święta. Ty popijasz ciepłe kakao i...jakie gry odpalasz na PC? #gry #nostalgia #retrogaming

Erlein +213
Później jakiś #przegryw trafi do takiej psycholoszki i będzie od niej słyszał rady jak ogarnąć życie #psychologia #psychiatria #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder

Wgl co to za referendum i po co?
Nie będzie waszych pytań a referendum nie będzie wiążące mimo wysokiej frekwencji w parlamentarnych.
Co nie zmienia faktu, że część konfy zagłosuje za referendum.
Edit: bekę miałem z referendum Komorowskiego i to raczej wyraz "palącej się dupy" i troski o wyniki niż troski o kraj (za kilkadziesiąt milionów)
@drMuras: Lotos to tylko część góry lodowej naszych czempionów.
A co mnie to interesuje? Imigrant to imigrant, nikogo nie zastępują, zabierają prace Polakom i hamują wzrost płac. Dodatkowo popełniają mnóstwo przestępstw jak np bratni naród jarka czeczeni. Ci to wgl jedyne
wybierz jedno:
Pis pokochał demokrację i konstytucję
PiS za wszelką cene chce wygrac wybory
Ja obstawiam to drugie.
@niecodziennyszczon: No właśnie, już to widzę. Przecież to referendum to absurd jest.
@drMuras: "musiał zostać sprzedany", bo kaczyński z obajtkiem wymyślili sobie zrobić giga koncern. gdyby sobie nie ubzdurali że chcą połączyć te 2 spółki, to w polskich rękach byłoby teraz 400 stacji benzynowych więcej.
Co do referendum, to miałoby ono sens, gdyby były przedstawione konsekwencje głosowania nad poszczególnymi opcjami. Bo co oznacza skończenie
Nikt nie kazal robic fuzji Orlenu z Lotosem. To byl wymysl (zero)bajtka. Unia tylko powiedziala, ze takie cos bedzie wymagac sprzedazy. Mogli sie nie zgodzic i nie łączyć
Ilu emigrantow PRZYJECHALO do Polski po wybuchu wojny? I dlaczego to akurat musza
@drMuras: a te zyski to skąd się biorą? ( ͡º ͜ʖ͡º)