Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +81
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

diabeu255 +10
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta

Co mnie ten android wnerwia...
Kupiłem sobie tel LG G Flex 2 ok miesiąca temu i po miesiącu zmula mi system.... po kliknięciu we wiadomości bądź książkę kontaktową czasami muszę i z 5s poczekać.... Wcześniej miałem Galaxy s3 i obiecałem sobie że nie kupie tel z Andkiem bo też mi bardzo zamulał ten system no ale... Zastanawiam się czy to może ja jakoś źle użytkuje ten system? Jedyną rzeczą która przychodzi mi do głowy jest to że przez pierwsze tygodnie uzytkowania w ogóle nie przejmowałem się tym ile mam uruchomionych aplikacji w tle gdyż wszystko działało w czasie rzeczywistym bez najmniejszego zacięcia. Czy to może być powodem takiego zamulenia systemu? Dodam że apek nie mam zbyt wielu może z 30, z czego używam z 10.
Co może być przyczyną takiego zamulenia telefonu? Czy są jakieś specjalne zasady użytkowania tel z andkiem, których przestrzeganie może uchronić przez zamuleniem systemu?
I kupowanie smartfonów producentów, którzy w dupie mają konsumenta.
Można te smartfony kupować, ale wypada wgrać CMa wtedy