Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +579
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +2
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

- niepotrzebne buttony obserwuj i dodaj do ulubionych (zalogowanym to jest potrzebne)
- te w.w buttony za duże, szkoda miejsca na to co mało potrzebne
-
- brak odzyskiwania hasła podczas okna logowania
- w "mój wykop" brzydkie ciemne cienie u góry i na dole (pod górna belką i nad dolną text arena)
-
i spoko mimo tylu błędów i tak dzięki za robienie tego pod androida :) także róbcie porządnie :)
Przytrzymanie palcem na komentarzy mogłoby wywoływać menu z opcjami: odpowiedz,przenieś do profilu autora, plus,minus (ale te przyciski na dole ekranu też są dobre,umieściłbym w dwóch miejscach).
Przewijanie wykopu z komentarzami, a nie tylko komentarzy! Więcej się zmieści i będzie czytelniejsze.
Czasami
- Nie ma możliwości kliknięcia w link podany w komentarzu.
- Dodałbym mozliwość ukrywania nagłówka wykopu do swobodnego przegladania komentarzy. Albo ukryc pole odpowiedz i zastapic je przyciskiem odpowiedz. By nie wisiało cały czas tylko pojawialo sie kiedy tego potrzeba.
A
- dlaczego w znalezisko mogę wejść tylko gdy nacisnę obszar opisu wykopu? mega niepojęta sprawa, lepiej byłoby klikać na miniaturkę lub sam tytuł.
- niezbyt płynne poruszanie się po wykopach i ogólnie komentarzach, wszystkim co wymaga scrolla
-
Z propozycji: czy jest możliwość "przebudowania" całej aplikacji, tak aby działała podobnie do 'reddit is fun'? Głównie chodzi mi o kliknięcia w link do wykopów - wybór czy chcę zobaczyć same komentarze, czy ma przenieść do źródła. Do tego fajnie by było, aby przy linkach do wykopów (czy to na głównej, czy w wykopalisku), były małe thumbnailsy po prawej stronie, klikając w nie
Przejrzysta, dużo widać (a nie tak jak w aplikacji andkowej pół ekranu zajmuje nazwa wykopu, ładne komentarze itp.
A tak btw to w tej wersji mobilnej strony jest bug. Jeśli dojdzie się do ostatnich komentarzy to nie znika paginator i można przejść do kolejnych stron z komentarzami, których nie ma.