Aktywne Wpisy

Teuvo +120
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

Mam dosyć dziwny problem z gulpem i browser-sync, to mój gulpfile: http://wklej.org/id/1830137/
Edytuje sobie pliki jade, za każdym razem po edycji dowolnego z nich widzę w logach
[BS] 5 files changed (file1.html, file2.html, file3.html, file4.html, file5.html)Problem pojawia się gdy stworzę więcej niż 5 plików jade, wtedy całość się jakby dusi, a każde odświeżenie przeglądarki nie pokazuje aktualnego stanu, tylko o zapis wcześniej, muszę wprowadzić jeszcze jakąś inną zmianę, żeby zobaczyć tę starą, a nowej wtedy w przeglądarce jeszcze nie ma.
Dodatkowo, już nawet przy 3-4 plikach, co jakiś czas jest tak, że localhost ma problem z załadowaniem obrazków i wszystko kręci się w nieskończoność dopóki nie zamknę karty i nie otworzę ponownie, podczas tego ładowania w konsoli widzę, że w "time" obrazków ciągle stoi na "pending".
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Oba problemy znikają, gdy na sztywno w tasku jade wpiszę konkretny plik, np index.jade, wtedy odświeża mi prawidłowo, ale tylko ten jeden konkretny plik. Jeśli nie da się odświeżyć wszystkich to może jakoś da się wykryć, który konkretnie został zmieniony i go odświeżyć?
Zamiana stream() na reload() powoduje tylko problemy, najpierw z plumberem, który chroni mnie przed błędami (Can't pipe to undefined), a po wywaleniu plumbera w ogóle rzuca błędami z kosmosu...
Najśmieszniejsze jest to, że w logach widzę log browser-sync "[BS] 1 file changed (testfile.html)", ale przeglądarka
A Ty czego używasz na co dzień? Też gulpa czy jakiejś alternatywy?
Może dodam, że kółko odświeżania w chrome kręci się tylko przy plikach bezpośrednio w /dist/, nawet jeśli dany plik nie jest zmieniany i browser sync go nie odświeża to i tak się kręci, natomiast w tych głębiej osadzonych plikach już nic się nie kręci.
EDIT
W docs-ach oni to nazywają klientem. I jeśli używasz browserSync-owego serwera, to plik jest załączany automagicznie. Używasz?