Aktywne Wpisy

WielkiNos +509
Juleczka czuje się lepsza od ludzi ze wsi, bo powiększyła sobie usta.
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #p0lka
źródło: temp_file3898605643431516613
Pobierz
Mia900 +44
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po

źródło: comment_6GHeUeHC4tPU5V6ipGUnKRWTOVdewqBT.jpg
Pobierzźródło: comment_gs5YDD1TrX5NkwlxVoOKZbeRW6oIuCKM.jpg
Pobierz@Smilex: zastanawiałem się kto wierzy w takich dupków. Wykop mi pomógł.
a może to po prostu...
@Smilex: Nie mam nic do grzesiaka, ale co w tym nadzwyczajnego? I czym jest to "wszystko"? Bo uczyć się języków może każdy, a do wykładów motywujących wystarczy mieć gadane i jakąś tam żyłkę do naciągania ludzi. Jeżeli tacy ludzie ci imponują, to trochę mi ciebie żal :)
@Icesowy: co
@Icesowy: No ameryki nie odkryłeś.
@Icesowy: Właśnie to napisałem. Gratuluję, potrafisz czytać.
Mogę powiedzieć, że z aktualnie żyjących osób, nawet mocno imponuje mi Musk. Głównie za jego wkład w rozwój cywilizacji. A przynajmniej próby. Do tego całkiem sporo o nim słychać, a to jest na plus. To może zmotywować innych do inwestowania w ważne dla nas dziedziny, czy po prostu obrania odpowiedniej drogi.
Nie ,koleś wciska oczywistości gamoniom w sposób dla nich jak najbardziej dostępny, dużo fotek, pokazywania lichego bogactwa, gadki typu do it. Wielkim człowiekiem nie jest i nie będzie. Zawsze promowano miernoty i krzykaczy bez charakteru ale w dzisiejszych czasach widać to aż nadto. Także tak.
I do tych stereotypów zalicza się pan Łukasz Jakubiak twórca kanału 20m2 A dlaczego pan Łukasz stał się obiektem drwin mireczków? Ano dlatego że:
- Wygląda jak pedał
- Mówi jak pedał
Jednak ten facet to typowy