@enforcer: w pierwszej chwili jak to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć żeby chcieli uśmiercić tego bohatera i w tej scenie rzeczywiście nie jest to pokazane, wygląda jakby zombiaki wcinały Nicolasa, takie też opinie krążą i jeden z producentów potwierdził, że w jakiś sposób Glen powróci.
@enforcer: Ja tez w tej calej sytuacji i tak najbardziej balbym sie ludzi. Przed bezmozgim zombie da sie jakos uciec, zorganizowac. A taki jeden cwok moze zniszczyc wszystko, co budowala wieksza grupa przez kilka lat (patrz historia z wiezienia).
jest w piekle w którym walka o przetrwanie nie skończy się póki nie rozłoży się ostatnie zombie
@enforcer: w sumie to nie do końca prawda, bo przecież kiedy ktoś z nich umrze śmiercią naturalną to też się przemieni, tak więc nie będzie spokoju dopóki wszyscy nie umrą.
@rybak66zuo: będzie spokój, moim zdaniem muszą być spełnione dwa warunki by ludzkość przetrwała: - zombie ulegają całkowitemu rozkładowi i kończy się zombie - apokalipsa - żywi by przetrwać i utrzymać ten stan rzeczy muszą po prostu po śmierci palić bądź przebijać mózg tego co umarł i przekazywać to z pokolenia na pokolenie jako warunek konieczny by sytuacja nie powtórzyła się.
Inna sprawa to taka że sami ludzie są dla siebie zagrożeniem
#thewalkingdead #twd #seriale
@enforcer: w sumie to nie do końca prawda, bo przecież kiedy ktoś z nich umrze śmiercią naturalną to też się przemieni, tak więc nie będzie spokoju dopóki wszyscy nie umrą.
- zombie ulegają całkowitemu rozkładowi i kończy się zombie - apokalipsa
- żywi by przetrwać i utrzymać ten stan rzeczy muszą po prostu po śmierci palić bądź przebijać mózg tego co umarł i przekazywać to z pokolenia na pokolenie jako warunek konieczny by sytuacja nie powtórzyła się.
Inna sprawa to taka że sami ludzie są dla siebie zagrożeniem