Wpis z mikrobloga

• 155
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@atc_damian: jak te wybory i droga którą po nich możemy obrać mająca konsekwencje na arenie międzynarodowej w dzisiejszych "niepewnych" czasach nie jest dla Ciebie niczym szczególnym to gratuluję.
  • Odpowiedz
@enforcer: Błąd myślowy polegający na przekonaniu o wyjątkowości siebie oraz 'tu i teraz'. Może oznaczać zaburzenia narcystyczne lub egocentryzm :)
  • Odpowiedz
  • 0
@neib1: możliwe że masz rację bo teraz patrząc na to tak to wygląda... Choć ja za taką osobę się nie uważam, niepotrzebnie napisałem "czy uważacie tak jak ja"...
  • Odpowiedz
@enforcer: Tak cofając się to działy się na świecie bardziej znaczące rzeczy niż teraz. Globalny kryzys, koronowanie JE Donalda Tuska na króla UE, wejście polski do Unii, upadek SLD, 9/11, wejście do NATO, reformy po socjalizmie. Czasy zawsze są ciekawe. Te są w sumie na takim samym poziomie. Inna jest perspektywa.
  • Odpowiedz
  • 1
@neib1: czy konflikt w Syrii nie jest przełomowym momentem? Rosja gra na nosie USA, Chiny czekają, UE przerosła skala uchodźców. Przecież to co tam się dzieje będzie miało wpływ na nas, i tu pojawiają się wyborcy których decyzje przy wyborach będą miały wpływ na przyszłą politykę nowego bądź starego rządu na arenie międzynarodowej. To tylko moje gdybania, odbieraj to jak chcesz, nie jestem wykształcony ale w porównaniu do innych chociaż
  • Odpowiedz
@enforcer: Nie obrażaj się. Ja tylko studzę przesadę. Nie zmienia to faktu, że rzeczy, które wymieniłeś są bardzo istotne - tylko nic nie wskazuje na to, żeby w kwestii tegorocznych wyborów były ważniejsze niż kwestie, które wymieniłem na wybory poprzednie.
  • Odpowiedz