Wpis z mikrobloga

@ziobro2: Cóż, czerpię z życia to co najlepsze i chcę zrobić jak najwięcej zanim się gdzieś usadowię i zacznę wychowywać dziecko, bo czas leci nieubłaganie. Mentalnie wciąż jestem w okolicach 2010, a 2016 zaczynamy powoli...

• Odpowiedz
@ziobro2: Niestety, ja nie widzę w dzieciach nic fajnego. Czasami są słodkie, ale przez większość czasu kiedy muszę się zajmować dzieckiem siostry (które ma już 4 lata!), to mnie ku..ica bierze. Mimo że ja jako jedyna potrafię temu dziecku coś wytłumaczyć, to wciąż mnie cholera bierze gdy siedzę i pracuję/grzebię przy komputerze, a ona przychodzi i niszczy co tylko jest w zasięgu jej wzroku. W 2015 jej ofiarą padły:

-2 płyty
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Misaki: ok to że nie lubisz dzieci mogę zrozumieć. Ja też nieprzepadam. Ale to że jesteś ateistka tego niezrozumiem. Na szczęście nie tacy jak ty się nawracali. :) czego i tobie życzę :)
  • Odpowiedz
@Misaki: współczuję, niektórzy to mają pecha w życiu, bo inaczej nie wiem jak można takie coś wytłumaczyć, no ale cóż, twoje życie także wszystko jeszcze przed tobą i możesz je sobie jeszcze ułożyć, pamiętaj że na mirko masz kumpli którzy chcą dla ciebie jak najlepiej ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• Odpowiedz