Wpis z mikrobloga

1. Kończysz studia
2. Robisz doktorat
3. Zaczynasz pracę w jednej z największych korpo w polsce
4. Robisz profesure
5. Zaczynasz wykładać na uczeni
6. Dostajesz nagrody za wybitne osiągnięcia
7. Wysyłasz maila do studenta o treści

Proponuje aby Pan przejrzał przed naszym spotkaniem materiały na ten temat które są dostępne np. w Internecie - przykładowo - file:///C:/Users/hp-user/Downloads/brwsektorze_nauki.pdf.

8. Profit??

#heheszki #informatyka #truestory
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co za malostkowosc, chlop sie pomylil. Byc morze mial grype albo to byla jego 12 godzina pracy? Nie mozna wyszukac w googlu po frazie brwsektorze_nauki.pdf? Mnie znajduje...
  • Odpowiedz
@benwatkins: jest bardzo wiele dowodów na to, że profesura jest czymś w rodzaju choroby umysłowej i to o dość ciężkim przebiegu. Najważniejszy objaw: kompletna utrata kontaktu z otoczeniem.
  • Odpowiedz
@benwatkins: @czupek: @benwatkins: Moim zdaniem to nie brak intelektu/umiejętności podstaw obsługi komputera tylko wyjebka na wszystko. Tym ludziom wydaje się, że jak zrobią na o-------l to będzie szybciej, ale później studenci przychodzą osobiście, wyjaśniają dopraszają się i w rezultacie wychodzi 10 razy więcej zmarnowanego czasu.

Kiedyś facet obiecywał, że wyśle nam materiały na jego egzamin na maila. Nie wysłał (twierdził, że wysyłał). Poszedłem do niego, powiedział,
  • Odpowiedz
@benwatkins: Mój wykładowca od informatyki kończył elektronikę chyba w latach '90, pierwsze jaja: zaliczenie w formie oceny wszystkich notatek z wykładu, musiało być 1:1 z tym co na tablicy - nie było łatwo, bazgrał z niebywałą prędkością. Ale najlepsza akcja była z mailami: nie ogarniał e-dziennika, więc o ocenę trzeba było się dopraszać; odpowiedź dostawało średnio 10%, reszta musiała przyjść osobiście na przedostatni dzień sesji. Niektóre notatki zaginęły, co równało
  • Odpowiedz