Aktywne Wpisy
Iudex +774
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Momento83 +584
Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że można czuć nostalgię za jakimiś obcymi ludźmi z internetu, których nigdy w życiu nie spotkałem, to tylko bym się k---a uśmiechnął w środku i poszedł dalej
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
#afera #wykop #cenzurujo #cenzura
@hahacz: nie.
@niepojete: [potrzebne źródło]
Jak nie jak tak: przy zawieraniu umowy z wykopem (gdy sie zapisujesz) zaznaczasz takie cos:
"Oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Wykop.pl i akceptuję jego treść. Oświadczam także, iż ukończyłem trzynaście lat. "
Obowiazuje nas wiec tylko regulamin i nic innego.
@hahacz: zastanów się na spokojnie.
@niepojete: i to się tyczy wypoku? jesteś pewien w100%?
@hahacz: w takim razie pozostaje ci bezsensownie pultać się. powodzenia.
@magik111: Tak Ci ciezko samodzielnie sobie zablokowac, ze wolisz, zeby admini Toba sterowali jak robotem i blokowali sobie cokolwiek wg ich widzimisie, a nie zebys sobie sam blokowal wg Twojego widzimisie?
Niektorzy ludzie najwyrazniej chca, zeby ich karmic lyzeczka do konca zycia. Pewnie byliby zadowoleni, gdyby im admini takze pupe podcierali. ;>
@wykop: dlaczego tak bezczelnie kłamiecie? macie nas za kompletnych idiotów?
niedawny przykład, strona główna dla niezalogowanych użytkowników:
Komentarz usunięty przez moderatora