Aktywne Wpisy
Iudex +740
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1227
#afera #wykop #cenzurujo #cenzura
O ukryciu tagu #polityka zdecydowali użytkownicy. Było w tej sprawie głosowanie na Wykopie.
Poza tym to bylo lata temu. Tamtych uzytkownikow juz tu w wiekszosci dawno nie ma, wiec dlaczego niby maja byc respektowane ich decyzje?
Wasze tlumaczenie sie i prowadzenie wykopu jest zenujaco nieprofesjonalne, w szczegolnosci dlatego ze nie macie zadnego poszanowania dla prawa, ktore sami
@hahacz: Niezalogowani jak najbardziej mogą się zalogować i zacząć obserwować politykę. Nikt nie jest tutaj dyskryminowany. Jedynymi poszkodowanymi są tutaj ugrupowania polityczne (i ich sympatycy), którzy przez długi czas wykorzystywali Wykop do siania swojej propagandy. I póki co - tylko te grupy domagają się przywrócenia polityki na główną.
Głosowanie było jak najbardziej zgodne z ideą serwisu. Każdy mógł wziąć w nim udział, a o wyniku decydowała większość. To użytkownicy tworzą serwis i to oni zdecydowali o tym aby treści polityczne były ukrywane w tagu #polityka Twój argument jest więc błędny.
@wykop: A z jakich oficjalnych zrodel maja sie dowiedziec, ze musza tak zrobic, aby widziec znaleziska opatrzone tym tagiem?
Prosze mi wskazac punkt regulaminu opisujacy, ze takie glosowanie mozna przeprowadzic i ze jest ono wiazace i w jakim
@hahacz: przestań się kompromitować: http://www.wykop.pl/najczesciej-zadawane-pytania/odpowiedzi/znaleziska/2/#dlaczego-nie-widac-znalezisk-politycznych
To co robi administracja zniecheca mnie do aktywnego korzystania z wykopu, bronie sie wiec przed tym co robia, bo jesli nie zmienia swojej nieuczciwej polityki prowadzenia serwisu moze to ostatecznie spowodowac, ze przestane z niego korzystac, przynajmniej w sposob czynny, a wykop mi sie podoba, natomiast nie podoba mi sie lamanie regul zapisanych w regulaminie i idei wykopu przez administracje, co jest tym bardziej