Wpis z mikrobloga

@niepojete:

Wygląda na to, że nie ja, nie my, a admin decyduje o tym, co ma się znaleźć na stronie głównej.

O ukryciu tagu #polityka zdecydowali użytkownicy. Było w tej sprawie głosowanie na Wykopie.
  • Odpowiedz
@wykop: Glosowanie to nie moze byc wazne, gdyz jest sprzeczne z Idea wykopu. Nie powinniscie byli honorowac jego wynikow bez zmieniania idei wykopu i regulaminu wykopu.
Poza tym to bylo lata temu. Tamtych uzytkownikow juz tu w wiekszosci dawno nie ma, wiec dlaczego niby maja byc respektowane ich decyzje?
Wasze tlumaczenie sie i prowadzenie wykopu jest zenujaco nieprofesjonalne, w szczegolnosci dlatego ze nie macie zadnego poszanowania dla prawa, ktore sami
  • Odpowiedz
Dlaczego dyskryminujecie w ten sposob niezalogowanych?

@hahacz: Niezalogowani jak najbardziej mogą się zalogować i zacząć obserwować politykę. Nikt nie jest tutaj dyskryminowany. Jedynymi poszkodowanymi są tutaj ugrupowania polityczne (i ich sympatycy), którzy przez długi czas wykorzystywali Wykop do siania swojej propagandy. I póki co - tylko te grupy domagają się przywrócenia polityki na główną.
  • Odpowiedz
@wykop: Aha, jedyny tag, który jest ukrywany po zarejestrowaniu to #polityka. Kiedy jakiś biznesmen przekupi posła i napisze o tym jakaś gazeta to wtedy "poszkodowanymi są ugrupowania polityczne". Wasza "polityka" nabiera dla mnie głębszego sensu :-)
  • Odpowiedz
@hahacz:

Glosowanie to nie moze byc wazne, gdyz jest sprzeczne z Idea wykopu

Głosowanie było jak najbardziej zgodne z ideą serwisu. Każdy mógł wziąć w nim udział, a o wyniku decydowała większość. To użytkownicy tworzą serwis i to oni zdecydowali o tym aby treści polityczne były ukrywane w tagu #polityka Twój argument jest więc błędny.
  • Odpowiedz
@niepojete: jestem od 1.5 roku na wykopie i to wiedziałem. Masz ty rozum żeby o taką bzdurę aferę rozpętywać? Przecież dosyć transparentnie i głośno się o tym wypowiadała i moderacja i Białek. Nie rób wstydu pomarańczkom.
  • Odpowiedz
@tony_soprano: Nie chce przynosić wstydu! wczoraj wieczorem komentowałem jakiś wykop o Kulczyku, a dzisiaj rano mam #polityka na black liście. W manifeście wykopu ani w jego regulaminie nie ma napisane, że polityka jest ukryta, a już na pewno nie ma napisane, że taki tag może wejść na black listę poprzez decyzję admina. Zastanawia mnie teraz dlaczego nazywają mnie agitatorem? #zabarwieni #politycznie
  • Odpowiedz
Niezalogowani jak najbardziej mogą się zalogować i zacząć obserwować politykę.

@wykop: A z jakich oficjalnych zrodel maja sie dowiedziec, ze musza tak zrobic, aby widziec znaleziska opatrzone tym tagiem?

Nikt nie jest tutaj
  • Odpowiedz
@wykop:

Głosowanie było jak najbardziej zgodne z ideą serwisu.

Prosze mi wskazac punkt regulaminu opisujacy, ze takie glosowanie mozna przeprowadzic i ze jest ono wiazace i w jakim
  • Odpowiedz
@Sartana:

wykop pe el poważny biznes

To co robi administracja zniecheca mnie do aktywnego korzystania z wykopu, bronie sie wiec przed tym co robia, bo jesli nie zmienia swojej nieuczciwej polityki prowadzenia serwisu moze to ostatecznie spowodowac, ze przestane z niego korzystac, przynajmniej w sposob czynny, a wykop mi sie podoba, natomiast nie podoba mi sie lamanie regul zapisanych w regulaminie i idei wykopu przez administracje, co jest tym bardziej
  • Odpowiedz