Aktywne Wpisy
sergio91 +3
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Elberus +17
Gadalem wlasnie z kumplem z #poznan , ktory jest w #policja. Zajmuje sie kradziezami i rozbojami. Generalnie jezdzi w cywilu po miescie i lapie kieszonkowcow, sprawdza meliny, paserow i generalnie ma "oko" na rewir. Generalnie stare miasto z naciskiem na fyrtel Garbar. No i jest tam taka ekipa wyrostkow. Ksywy maja miedzyinnymi zdaje sie Gruby i Gnoj. Generalnie chlystki , ale juz z kartoteka i kazdy szkiel w okolicy zna. Zadna tam bandyterka, ale zwykle chuliganstwo niskich lotow. Najczesciej stoja ekipa w bramie w okolicach rynku w obocznych uliczkach i pytaja o fajke, godzine albo 5 zeta wtedy wciagaja w brame. Malo rycerski w------l 5-6 na 1. Przekopka i pacjenta skroic z telefonu, kluczy, dokumentow, zegarka , kasy itd.. Zdarzen takich zgloszonych bylo kilkanascie. Polowali, ale oprocz zeznania pokrzywdzonego nie bylo dowodow zadnych na tych konkretnych typow. I wczoraj ow znajomy siedzi sobie nagle dzwoni telefon. Z ktoregos szpitala kumpel-polincjant albo dzielnicowy ( nie pamietam dokladnie). Ze Gruby i Gnoj i jeszcze jakis w szpitalu i ,ze slabo. Zajezdza a tam jeden nieprzytomny a drugi (prawdziwe #jp na 100% ) w placz( (✌ ゚ ∀ ゚)☞! ) ,ze ich pobito i okradziono. Ze pytali tylko starszego goscia o godzine (yhy..) i on na nich naskoczyl i pobil ich i ,ze on chce mu sprawe zalozyc i obdukcje i generalnie gosc ma do #sztum isc. ( ͡º ͜ʖ͡º) . Starty powazne, bo to nie byle jaki w------l, ale z relacji lekarzy poprostu okrutne i niebezpieczne pobicie grozace nawet smiercia. Z tego co zapamietalem: powybijane zeby, polamane szczeki, krwotok wewnetrzny jakis, uszkodzone oko i oczodol , polamane zebra,reka wstrzasnienie mozgu i caly inny repertuar obrazen, ktorego spamietac nie moglem, a ktore powiny bardziej charakteryzowac zderzenie z lokomotywa a nie porachunki w bramie. Kumple ci co do szpitala nie trafili tak samo. Makijaz permamentny, ekstrakcja losowych zebow. Nie za bardzo chcieli gadac, ale wersje sie w miare potwierdzily. Zalatwil ich tak jeden starszy ( 40-60lat) gosc. Uwolnil na nich furie, pozabieral dokumenty, telefony i pieniadze i zostal obitych w uliczce.
Kolega Mis mowi,ze za bardzo przykladac sie do szukania sprawcy nie bedzie.
Anonimowy napastniku...
Gdziekolwiek wiec jestes...
Trafila kosa na kamien.
#coolstory #truestory #c--------------l
Komentarz usunięty przez moderatora
Zważywszy na to że zabrał po wszyskim portfele i telefony to myślę, że wyrok byłby pewny.
Ponad rok na rynku, dzień w dzień gnoje prosiły się o karę i trafiło ich nareszcie.
Komentarz usunięty przez moderatora
ŚMIERĆ KONFIDENTOM!!!111oneoneone
Średnio mi się chce wierzyć w to, że nie byli w stanie przyskrzynić kilkuosobowego gangu o którym wiadomo gdzie grasuje.