Wpis z mikrobloga

• 1932
studenciaki którzy wbijają teraz do #mcdonalds i biorą gratisową kawę bez zamawiania niczego innego i nawet nie powiedzą "dzień dobry" ani "dziękuję" tylko podbijają z tekstem "no te darmową kawe huehue" są na tym samym mentalnym poziomie s----------a co janusze i grażyny z lidla, gardzę wami #bekazpodludzi #patologiazmiasta #studbaza #polakicebulaki
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamdz: Skoro żarcia z Maca psu bym nawet nie dał to dziwie się studentom że też nie chcą tego jeść. Jedyne co się nadaje tam do spożycia to właśnie kawa i lody. Reszta to prawdziwe śmieci.
  • Odpowiedz
@kamdz: sam znam typa, który parę dni temu w dzień wolny od szkoły pojechał rano do maca po darmową kawę. Typ dojeżdża autobusem i dwoma tramwajami, tylko po tę kawę.
Zresztą ten sam gość nosi swój kubek do KFC po darmowe dolewki, a ostatnio nawet planował umyć kubelek i tam sobie nalać.
Myślałem, że takie cebulaki istnieją tylko w opowieściach Mirków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheSjz3: robię tam masę na kanapkach śniadaniowych z jajkami, mimo że widzą mnie tam prawie codziennie rano i zawsze biorę kawę do kanapki to i tak mi teraz wstyd że nie muszę za nią płacić, nie wspominając już o tym że większość osób w kolejce nie okazuje nawet grosza kultury
  • Odpowiedz