Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +60
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +295

Wszystkim mirasom, które chciałby doświadczyć czegoś naprawdę fajnego, dzięki "indykowi" Microsoftu, jak najbardziej polecam Ori and The Blind Forest naprawdę magiczny klimat, wspaniała gra, tak jak nie przepadam za platformówkami tak ta mnie urzekła całkowicie. W CD Action blisko było 10/10, finalnie gra dostała 9/10, metacritic 88/100, głównie dostaje jej się za poziom trudności w kluczowych momentach, jednak jes ttak majestatyczna i urzekająca, że naprawdę warto się z nią pomęczyć tym bardziej że sterowanie jest doskonale precyzyjne i ginąc nie można go nigdy winić co jest w sumie dość rzadko spotykane w platformówkach tego typu.( ale pad wymagany ;) )
źródło: comment_HrBQlP0j7y8ZHUoYEdXmIKpIMupYbr8f.jpg
Pobierz"Thomas Mahler, załozyciel Moon Studios jest zachwycony. Autor powiedział wprost, że stworzone przez studio tło fabularne jest dużo obszerniejsze niż to, co zaprezentowano w grze i byłoby fantastycznie gdyby jakieś studio filmowe zainteresowało się jego ekranizacją. Dodał że ekipa myśli nad pięcioma potencjalnymi projektami.
"Istnieje duży potencjał do dalszych prac nad tą opowiesicią" i "Chciałbym abyśmy poszli o krok dalej i bardziej otworzyli ten świat" .
Więc pewnie coś