Wpis z mikrobloga

Chce ktoś przetestować "City Rebuild - Zombie Clicker" na #android ?

Gra jest już gotowa, czekam piąty dzień na zaakceptowanie przez Apple, więc niedługo powinna się pojawić w #googleplay i #appstore
Na iOS wszystko ładnie śmiga a na Androidzie były małe problemy, po pierwsze wydajność, po drugie czasami pojawiał się czarny ekran. Chciałbym dowiedzieć jak wygląda sprawa z wydajnością i może znajdziecie jeszcze jakieś problemy.

Chętnych zapraszam pod ten link https://play.google.com/apps/testing/com.rsgapps.cityrebuild
W razie problemów lub sugestii piszcie tutaj podając model telefonu. ( ͡º ͜ʖ͡º)

#androiddev #gamedev #unity3d #grawmiesiac #gryandroid #gry
RSGApps - Chce ktoś przetestować "City Rebuild - Zombie Clicker" na #android ?

Gra...

źródło: comment_1seMw4GDJifz3xu36JZxqSTfrKrfvfkV.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RSGApps: Ja jej nawet nie mam w google play, kliknąłem na ten link co podałeś wyskoczyło mnie że zapisano do beta testerów ale w sklepie nie znajduje takiej apki

ps: o pojawiła się, instaluje i zdam relację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz
@muak47: hmm, tam powinien się pojawić mini tutorial. Klikasz na budynek i zarabiasz monety, za monety ulepszasz budynek żeby zarabiać więcej lub bierzesz ludzi do pracy i ich ulepszasz. Potem budujesz kolejny budynek i zarabiasz więcej. Dalej musisz wypędzić zombie z miasta i odbudować całe miasto przez klikanie i ulepszanie.
Jest taka cała kategoria gier gdzie "tylko" klikasz, nazwy to clickery, idle games, incremental games itd.
  • Odpowiedz
@sequel: możesz dać na maila rsg@rsgapps.com :)

@xrbartek: Extra! Dzięki, bez was może udostępnił bym niedziałającą wersję :)
Okazało się że to zewnętrzny plugin Gameanalytics, który niedawno aktualizowałem do nowszej wersji. Wydali niedziałający plugin, ale szybko to naprawili, jednak ja przeoczyłem kolejną aktualizację.
  • Odpowiedz
@xrbartek: ehh, oczywiście że tak nie ma być :( trzeba będzie to jeszcze potestować. Z androidem jest ciężka sprawa, na jednym telefonie działa, na innym nie...
  • Odpowiedz
Hej @xbartek102 , wrzuciłem nową wersję, jeżeli miałbyś ochotę to możesz przetestować. Powinno już działać poprawnie, przetestowane na telefonie na którym się wczesniej nie włączało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz