Aktywne Wpisy

mirko_anonim +48
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

KotZWorka +45

#unity3d
#gamedev
Mój grafik 3d zapytam od zapytam mnie czy nie znam osoby zdolnej naszkicować concept arty odnośnie budynków. Dlatego moje mirki i mirkowny, #rozowepaski i #niebieskiepaski, potrzebuje concept artow odnośnie budynków do gry. Byloby milo współdzielić dzielo z wykopkami :)
źródło: comment_FB65PIUlDhn3c2whdsfuDVM2KghSXIIO.jpg
Pobierzźródło: comment_9KQQsIkRJ6mCKqIcbLLLIxHus6Z8yKHa.jpg
Pobierzźródło: comment_husx068Jtf6FD9oZOMU4s35io4A7ryZb.jpg
Pobierz@zion92: Co ja pacze?! ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Breniacz: pro, bro (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)