Wpis z mikrobloga

@totti10: akurat tutaj trafił w sedno, chociaż jest zawoalowanym fanbojem Grosickiego. Grosicki ma najgorsze dośrodkowania na świecie, mimo to biegnie do do linii i dośrodkowuje, przeważnie jak nikogo nie ma w polu karnym...
  • Odpowiedz
@totti10: mnie te jego komentarze szczerze mówiąc denerwują...ostatnio wjechał tak na Alcantare i jeździ po nim kiedy tylko komentuje mecze Bayernu. Aż Borek ostatnio go upomniał, bo to aż niezdrowe... ;)
  • Odpowiedz
@first: najgorsze dośrodkowania na świecie? A kto wyłożył zajebistą piłkę Lewandowskiemu w ostatnim meczu z niemcami? Peszko????
Już nie przesadzaj, że jest taki zły, przynajmniej bierze ciężar gry, przenosi do przodu, potrafi ładnie się uwolnić i wygrać 1v1. Obrońcy zawsze mają duży problem z pilnowaniem go, przez co nieco odciąża napastników.
Nie jest jakiś mega dobry, ale wolałbyś Sławomira P. lub niedoświadczonego Kapustke? Póki co nie ma wyraźnego zastępstwa dla
  • Odpowiedz
Ja go wcześniej nie słyszałem, ale uprzedzony przez wykopków wsłuchiwałem się i jak dla mnie naprawdę dobrze i zazwyczaj celnie komentował, trochę na siłę próbują go wyśmiewać jak dla mnie, tak samo hejt na Mączyńskiego, jednego z najlepszych na boisku wczoraj.
  • Odpowiedz
@Mam_na_imie_czosnek: raz na milion to i ja Ci wrzucę tak, że Neuer nie miałby szans. On jest pod tym względem tragiczny, jeden z najgorszych na świecie. Kapustka to raczej nie gra skrzydłowego ;), na tę chwilę powinien grać Grosicki, ale ograniczać swe dośrodkowania do minimum i podawać do najbliższego, bo w robieniu wiatru jest niezły. To tak jakbym napisał, że jakaś knajpa serwuje beznadziejne pierogi, a Ty byś mi pisał,
  • Odpowiedz
Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Renke, Kadlec, H. Koch (31. Hristow), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner.
  • Odpowiedz