Aktywne Wpisy

Treda +363

nad__czlowiek +32
#programowanie #programista15k #programista25k #programista50k #it #pracait #pracbaza #kryzysit #4mitomans #sprintyjacka
Kiedy na tym tagu skończy się szerzenie mitomanii?
Największa, zatrudniająca najwięcej programistów i najbardziej prestiżowa kontraktornia w Polsce - ma widełki 18 000 - 21 600 zł netto b2b dla seniora
W polsce sufit dla senior deva to 20-22k netto b2b. Jeżeli tyle zarabiasz i nie możesz wskoczyć na 25 - 30k netto b2b to nie dlatego, że jeśteś słaby. Nie pałuj
Kiedy na tym tagu skończy się szerzenie mitomanii?
Największa, zatrudniająca najwięcej programistów i najbardziej prestiżowa kontraktornia w Polsce - ma widełki 18 000 - 21 600 zł netto b2b dla seniora
W polsce sufit dla senior deva to 20-22k netto b2b. Jeżeli tyle zarabiasz i nie możesz wskoczyć na 25 - 30k netto b2b to nie dlatego, że jeśteś słaby. Nie pałuj
źródło: dcd28a56449bc993cd810a271a8f410f45f4076c56bbba9d2db2b913f41feb06
Pobierz

http://facebook.github.io/design/index.html
window.onload = function(){
document.getElementById("one").setAttribute("class","fade1-loaded");
document.getElementById("two").setAttribute("class","fade2-loaded");
}
w opór tego javascriptu tam :D
Zastanawia mnie dlaczego spora część developerów uważa, że jak coś chodzi lepiej niż gówno (czyli większość angularowych stron) to jest to react. Otóż nie, react nie jest szybszy niż angular. Nie został również stworzony po to by był szybszy. Najlepsze efekty uzyskasz zawsze dobierając technologie do potrzeb. Nie odwrotnie. Myślę że znakomita większość stron jakie oglądamy poradziła by sobie niemal zupełnie bez js lub z jego minimalnym udziałem. :)