Aktywne Wpisy
Kibice Realu to jest dla mnie odklejka zupełnie innej kategorii. Cały mecz klepani jak pośladki striptizerki, dogrywka na czas jak szczury i tylko autobus a teraz czytam NAJLEPSZY KLUB, CZAMPIONS MENTALITY, CARLO NAJLEPSZY TRENER xD
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
Linnior88 +2
Czy moglibyście założyć rodzinę z prostytutka jeśli okazałaby się wspaniała rodzinna kobieta ?
1. kup androida w markecie z promocji/dostan na umowę o wartości 300-400 zl
2. uzywaj przestarzalej technologii/starego androida sprzed kilku lat i narzekaj na lagi/zawieszki
3. #!$%@? się i kup apple ip 5/6 za 2-3k zł
4. spamuj mirko ze apple to jedyny słuszny wybór, a android to wolne gowno
5. żyj w niewiedzy i nie przyjmuj do wiadomości ze androidy za ta sama cenę są mocniejsze, szybsze i bardziej przyjazne uzytkownikowi
na koniec dodam że możecie sobie darować pisząc ze hurr durr IP 1/2/3 taki stary, a działa lepiej niż obecne androidy, miałem już nie raz doczynienia ze starymi iphonami i są one równie wolne jak stare androidy
niecały tydzień temu minely 2 lata od kiedy kupiłem samsunga galaxy note 3, i działa równie dobrze jak po zakupie i jest lepszy od wszystkich iphonow, poza aparatem, a teraz już jest note 4,5.. nie mówiąc już o nowych nexusach, sony zetkach czy htc, każdy z tych nowych smartphonow jest dużo lepszy od IP i co najważniejsze android się dalej rozwija i pokazuje nowosci, Apple 6s tylko pokazuje że po śmierci Jobsa skończyły się rewolucyjne pomysły i teraz zarabiają tylko na fanboyach kopiujac pomysły z androida
obecne androidy są 3-4 lata przed iphonami
#android #iphone #apple
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Siedząc na Androidzie czy WP, ograniczasz się tylko do jednej grupy docelowej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Co kto lubi.
@pqp_1:
@pqp_1: no chyba nie ;)