Zapraszam na małe #wykoppiwo zwłaszcza dobre #p--o lub też #craftbeer no i zacne towarzystwo - co widać po spam liście ( ͡º͜ʖ͡º)
Ale do rzeczy - 10 października może godzina 17 (chociaż od 18 darmowe parkingi - kwestia do przemyślenia xD) Miejsce to Dobry Zbeer, adres ul. Górnych Wałów 30
Miło jakbyście dali znać kto będzie - bo zrobimy rezerwacje salki - wypok only. :) PS jakby ktoś z okolic #zory #rybnik #jastrzebiezdroj #wodzislaw chciał jechać to pojadę autem chyba :p
@faynie: autem albo komunikacją z naciskiem na to 1 - powrót pewnie późno wieczorem :D @Stopa_Stefana: luz @arrent: a dojedziesz do żor :P? @schrodingerscat: 2 zmiana czy do której - może po pracy na chwilę?
@jzs44: blisko żadnego parkingu chyba nie ma - na nowym świecie nie ma za dużo, z pod mrowiska/lidla też jest kawałek jak i samego forum. Chyba, że masz jakieś porady gdzie się zatrzymać poza rynkiem. Chociaż może o tej godzinie dużo aut nie będzie.
@gorush: nie rozumiemy sie ;D chodzi mi, o to ze spokojnie mozna sie na 17 ustawic, bo ta godzina platna to 1,60. a co do tamtego miejsca to chyba darmowe, ewentualnie zaraz za tamtym placem jest (napewno byl!) jakis platny parking jak ktos jest jakims drozszym autem. ew na niemieckich blachach( ͡°͜ʖ͡°)
@gorush: pracuje cały weekend do późnego wieczora, wiec ciężko gdziekolwiek wyjść, bo najwcześniej o 22 jestem w stanie być gdzieś w centrum, a o 7 trzeba wstać...
@gorush: Zajęcia mam do 21:15 a na następny dzień od 08:00, więc jeśli nic się nie zmieni to będzie bardzo ciężko, żeby się pojawić, tym bardziej, że do Gliwic mam już kawałek.
Zapraszam na małe #wykoppiwo zwłaszcza dobre #p--o lub też #craftbeer no i zacne towarzystwo - co widać po spam liście ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale do rzeczy - 10 października może godzina 17 (chociaż od 18 darmowe parkingi - kwestia do przemyślenia xD)
Miejsce to Dobry Zbeer, adres ul. Górnych Wałów 30
Wołam chętnych z poprzednich wpisów i ekipę z Katowic czyli #katowicewykopparty
Licznik ze mną pokazuje 22 osoby: @owcaa: @schrodingerscat: @ANTYzboze: @yoreciv: @Pasztetowa @UowcaTroli: @faynie: @Stopa_Stefana: @arrent: @janek_kos: @aleocotuchodzi: @lizard_king @Checollada: @rod3nt: @prokrastynacya: @jzs44: @Zydomasoneria: @Polska4Ever: @WebSpider: @zpord: @Trollsky
Miło jakbyście dali znać kto będzie - bo zrobimy rezerwacje salki - wypok only. :)
PS jakby ktoś z okolic #zory #rybnik #jastrzebiezdroj #wodzislaw chciał jechać to pojadę autem chyba :p
@Stopa_Stefana: luz
@arrent: a dojedziesz do żor :P?
@schrodingerscat: 2 zmiana czy do której - może po pracy na chwilę?
zapomniałem zawołać #bielskiewykoppiwo weź tam pospamuj :D
@gorush:
zloty szescdziesiat za godzinke parkingu ;) wiekszym problemem jest sie przebic autem przez ten poligon wojenny co sie w centrum dzieje.
bede. co prawda na 8 nastepnego dnia musze byc w kato, ale jakos dam rade ;)
a postawic auto mozna tez tutaj http://tnij.at/57625
@owcaa: też kiepska zmiana? nie dasz razy nic zamienić :P?