Wpis z mikrobloga

endorfiny, pewność siebie

@HhhOooO: Czy gdy będą cię papierosem przypiekać też będą wydzielały ci się endorfiny? Jak ktoś czegoś nie cierpi robić to endorfin nie będzie.

@Sheppard25: Ja typ studiów, uczelnię i miasto zmieniłem (
  • Odpowiedz
@Sheppard25: No ale przecież w całym budynku nie są tylko osoby z jednego kierunku. Co rok przecież nowi przychodzą.
@DizzyEgg: No ale co tu jest do zrozumienia ? Ja nie jestem normikiem co widać po kolorze nicku ale
OP ma po prostu zaniżoną samoocenę.
@Nieskalany_Mysleniem: No to nie rozmawiaj na temat wykładu i tyle. Może być polityka itp.
  • Odpowiedz
@Nieskalany_Mysleniem: to trochę złożona kwestia, nie wiem jakie są źródła niechęci do wysiłku fizycznego u Ciebie, ale warto przynajmniej spróbować, z odpowiednim nastawieniem oczywiście, no chyba, że masz jakieś konkretne argumenty przeciw, jakieś badania, artykuły, zapodaj, z chęcią przeczytam, powodzenia
  • Odpowiedz
a na takie hobby #rozowepaski raczej nie lecą.

@Nieskalany_Mysleniem: Ale #rozowepaski nie lecą na Twoje hobby, tylko umiejętność smaltalku. Ciekawostki z każdej dziedziny są fajne. Ja się interesuje polityką i zamiast gadać o kryzysie prywatnej służby zdrowia w XIX wiecznej Anglii, to opowiadam jakieś ciekawostki z życia polityków lub ogólnie z polityki i je to interesuje. Generalnie to zadajesz pytania do tego co ona Ci mówi
  • Odpowiedz
@maciek_gi: Jeśli planujesz dalsze części tej sagi to czarnolistuj hejterów i wal śmiało. Ja chętnie poczytam. :)
Nie każdy lubi bieganie/siłownie, ale może odnajdziesz się choćby w ping-pongu czy czymkolwiek innym. Warto spróbować wielu różnych sportów, aby wyrobić sobie zdanie.
@Asterling: Najlepsza opcja: smalltalk o Korwinie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Asterling: @richirich: Ciekawe jakbyście pociągnęli rozmowę gdyby każda wam tylko coś odburknęła pod nosem monosylabą na jakiekolwiek pytanie.
@HhhOooO: Po prostu nigdy nie lubiłem. Chodziłem na siłownię, próbowałem biegać ale szybko się kończyło bo jakoś mnie to nie bawi.
  • Odpowiedz