Aktywne Wpisy

slawomirus +872
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
źródło: temp_file1399281810478556361
Pobierz
#podroze #morze #ciekawostki
Też macie znajomych (Polaków), którzy nigdy nie byli nad polskim morzem? Ja mam aż 3, z tego 2 deklaruje, że nigdy nie pojedzie bo widzieli na yt czy zdjęciach i im się nie podobało xD. Co ciekawej, oni regularnie jeżdżą na wakacje za granico, to nie są piwniczaki.
Polskie morze jest jakie jest - bywa kiepska pogoda, gastronomie p----------o, Janusze zabarykadowani w parawanach
Też macie znajomych (Polaków), którzy nigdy nie byli nad polskim morzem? Ja mam aż 3, z tego 2 deklaruje, że nigdy nie pojedzie bo widzieli na yt czy zdjęciach i im się nie podobało xD. Co ciekawej, oni regularnie jeżdżą na wakacje za granico, to nie są piwniczaki.
Polskie morze jest jakie jest - bywa kiepska pogoda, gastronomie p----------o, Janusze zabarykadowani w parawanach
źródło: baltyk
Pobierz

Zgodnie z moim poprzednim wpisem (http://www.wykop.pl/wpis/14516745/#comment-47999213), aczkolwiek teraz już bardzo legitymacyjnie, ponieważ uzyskałem oficjalną zgodę RBRD, mam propozycję dla wszystkich tych, którzy lubią zgłębiać tematy zawiłości poruszania się w ruchu drogowym.
Jeśli macie "na żywo" jakieś skrzyżowanie, sytuację, rondo, estakadę (etc. etc.) na którym nie do końca wiecie, jak "jest prawilnie" jechać i chcielibyście mieć wątpliwości wyjaśnione jednoznacznie, wpisujcie się w tym wątku, z podaniem:
* miasta, ulicy
* rzutu ze StreetView
* schematycznego rysunku "z góry" wraz z narysowanymi strzałkami kto jak jedzie
* zapytaniem
Gdy/kiedy uzbieram wystarczającą liczbę takich faktycznie trudnych sytuacji, zapytania będą procesowane, a wynik ostateczny upubliczniony wraz z wykładnią.
#kodeksdrogowy #ruchdrogowy #drogi #samochody #motocykle #prawojazdy #przepisydrogowe #motoryzacja
#taktyk
#odpowiedzinawatpliwosciwruchudrogowym - ? no słabe...
wymyślcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
hmmmmmmmm, #trudnesprawynadrodze
???? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
OK, wybieram #analizaruchudrogowego
co teraz?
ponieważ nie mogę "zgłosić" swojego posta, proszę kogoś, aby zgłosił go do moderacji z prośbą o dodanie tagu
#analizaruchudrogowego
dzikuju