Aktywne Wpisy
ater +193
11 nieruchomości i dochód z najmu na poziomie 178k zł.
Podatek katastralny od zaraz!!!!
#nieruchomosci #bekazlibka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #mieszkanie #wynajem #polityka
Podatek katastralny od zaraz!!!!
#nieruchomosci #bekazlibka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #mieszkanie #wynajem #polityka
ziemba1 +30
Ej oni serio myślą że dzięki Kałowni ludzie nagle zaczęli interesować sie legislacja i zasubskrybowali kanał sejmowy aby śledzić wprowadzanie jakiś nudnych ustaw i że nie są to ludzie którzy przerzucili z patostreamow którzy oglądają to dla "dymow" i że wcale nie podnosi to poziomu demokracji tylko wznieca większą polaryzację?
Btw. Pamiętam jak fajnopolactwo śmialo się z TVP World że 5 osób ogląda to na żywo a okazuje się że ten kanał
Btw. Pamiętam jak fajnopolactwo śmialo się z TVP World że 5 osób ogląda to na żywo a okazuje się że ten kanał
W związku z tym #rozdajo ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Bawimy się do godz. 22:00, gdzie pośród plusujących wylosuje 2 osoby za pomocą #mirkorandom ,
Jak przy każdym moim rozdajo, udział może brać każdy, zielonki też.
Wygrani poczują niesamowitą mieszankę sosu na bazie Carolina Reaper , Habanero Chocolate i Naga Jolokia doprawione dla ogłady Jalapeño i zieloną papryką. Tym razem nie będzie wywodów o miodzie z własnej pasieki czy świeżo zerwanej bazyli.. Powiem szczerze... Mocniejszego sosu do tej pory nie stworzyłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ słowem - PACYFIKATOR
Wołam #goomowesosy gdzie są już pierwszych kilkunastu i testerów mojego poprzedniego sosu (to ten na górze na bazie Trinidad Scorpion)
#ostrezarcie #gotujzwykopem #chilihead
A może Nachos? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no może jeszcze trochę z kuchni tajskiej i kambodżańskiej co podpatrzyłem podczas #wykopwazji
a tak to ogólnie szału nie ma. dam znać jak będzie warto coś pokazać
Niby gdzieś z tyłu głowy wiem, że to nie będzie smakowało czekoladowo, że prawdopodobnie nie dam w życiu rady tego zjeść, ale jak wyobrażam sobie taki sos, ostro-słodkawo-czekoladowy, to ojej, chcę :3
Komentarz usunięty przez autora