Aktywne Wpisy
fishhero +1684
Różowa ze mną zerwała, ponieważ... oszczałem deskę u jej rodziców... Tak, to jedyny powód... #!$%@?łem się, bo przecież każdemu może się zdarzyć , zresztą wystarczy wyprać pokrowiec i znów można normalnie prasować, ale nie trzeba od razu robić aferę. Wielkie mi #!$%@? państwo #zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie
zeszyt-w-kratke +115
Rynek matrymonialny w roku pańskim 2023 kiedy nie jesteś chadem, ale nieśmiałym chłopem poniżej przeciętnej. Ja już mam dość i właśnie wypisuję się z tego cyrku #mgtow
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
M4S005, 10.04.2007 | Wycinanka EP
Dzisiaj mija 6 lat od ukazania się "Wycinanki EP". Koncepcja płyty była prosta. Wziąć sampel z jakiejś znanej/mniej znanej kompozycji i zaaranżować go na swój sposób. Do powstania płyty a właściwie do pomysłu na nazewnictwo utworów zainspirował mnie Eric San, kanadyjski DJ znany pod pseudonimem Kid Koala. W 2003 roku wydał on graficzną powieść (Eric jest muzykiem i rysownikiem) o tytule "Nufonia Must Fall". Do powieści skomponował płytę (soundtrack), którą słuchało się wraz z przeglądaniem kolejnych stron powieści. Utwory były króciutkie i zatytułowane po prostu kolejnymi numerami stron powieści. Stąd wziął się mój pomysł na tytuły do "Wycinanki EP", z tą różnicą, że ja kolejne utwory zatytułowałem jako wycinki. Jak się okazało pomysł był adekwatny do koncepcji płyty.
Jeśli ktoś jeszcze nie słuchał mojej płyty, to zapraszam do darmowego ściągnięcia na www.emtebe.com
#muzyka #emtebe #muzykaelektroniczna #rocznica