Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +68
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +987
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
#rozowypasek (z którym nie byłem w związku mimo że byliśmy blisko) wysyła mi zdjęcia. Znaczy jej nowy chłopak wysyła je z jej konta. I w ogóle jacy to są zakochani xD Jaki mają interes w tym że wysyłają mi je?
Ja osobiście kisne i nie rozumiem tego xD
pic rel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow i również trochę #logikaniebieskichpaskow bo jednak nie wiem czyj to pomysł był
#heheszki #truestory żaden bait
Komentarz usunięty przez autora
Niech inni zobaczą. To byłoby piękne :D
Oprócz opcji powyżej, wchodzi też w grę, że gościu jest o Ciebie zazdrosny i w ten sposób znakuje sobie terytorium. Tak czy inaczej, ja bym się z nimi nie przyjaźnił.
@Jin:( ͡º ͜ʖ͡º)