@kawazrana: Nie tylko kobiety się tak dobijają i nie chodzi tylko o urodę. To tak jak w tym eksperymencie z testami gdzie ludzie częściej wybierali pigułkę pogarszającą warunki umysłowe by mieć wymówkę.
jeszcze jak widzę gdzieś na dworze takiego gościa z bujną brodą, wąsem i takim z d--y ni to kokiem ni to kitkiem to mówię wtedy hnnng dostaję raka serca i umieram wewnętrznie po cichu
ciekawe że żaden znany i poważny polityk lub biznesmen nie nosi tych hipsterskich owłosień
jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie CEO poważnej firmy albo prominentnego polityka w stylówie cara Mikołaja
@ja_tu_tylko_na_chwile: @wuha Z tego co pamiętam to eksperyment polegał na tym, że najpierw osoby biorące w nim udział rozwiązywały test po czym dzielono ich na 2 grupy: 1sza została poinformowana o ich wynikach, a 2ga nie. Potem zaproponowano im wzięcie jednej z 2 pigułek: polepszającej lub pogarszającej zdolności umysłowe.
W 1szej grupie (w porównaniu do drugiej) ilość osób, które wzięły pigułkę pogarszającą zdolności była znacznie większa. Tłumaczono to chyba
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
✓ nadwaga
✓ dziwna fryzura
✓ kolczyk w nosie
Typowa feministka
#bekazgrubasow #feminizm
@Krono: Jak się ma tylko nadwagę, to ciągle się wygląda normalnie. Ona jest zwyczajnie otyła, proszę to rozróżniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeszcze jak widzę gdzieś na dworze takiego gościa z bujną brodą, wąsem i takim z d--y ni to kokiem ni to kitkiem to mówię wtedy hnnng dostaję raka serca i umieram wewnętrznie po cichu
ciekawe że żaden znany i poważny polityk lub biznesmen nie nosi tych hipsterskich owłosień
jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie CEO poważnej firmy albo prominentnego polityka w stylówie cara Mikołaja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Potem zaproponowano im wzięcie jednej z 2 pigułek: polepszającej lub pogarszającej zdolności umysłowe.
W 1szej grupie (w porównaniu do drugiej) ilość osób, które wzięły pigułkę pogarszającą zdolności była znacznie większa. Tłumaczono to chyba
W. Żwikiewicz "Imago", 1983.
@Krono: c-----a hipster koszulka, tombak, otyłość, nie nadwaga...