Wpis z mikrobloga

Jakoś 3 dni temu zapytałem czy przejście z #android m8 z Romem gpl na #ios iPhone 5s to krok w tył w rozwoju. Dziś po jednym dniu obcowania z 5s em stwierdzam że tak. M8 miażdży go pod każdym względem .
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuZZiomek: cześć ludzi po prostu nie ma punktu odniesienia i dla nich to jest ok, a dla drugiego laguje. Mój przyklad z zeszłego toku. 5s i lg G3. Lg nowy z pudełka i nie ma tej płynności działania co roczny 5s :/
  • Odpowiedz
@chuckmls: jeśli 5s Ci laguje, to coś jest nie tak. Aczkolwiek po aktualizacji i wyzerowaniu ustawień mój tez potrafi przez 2 dni przycinać. Wtedy się pewnie szyfruje, indeksuje wyszukiwarka itp. Jaki masz tam system?
  • Odpowiedz
  • 0
@rolfik_r1: mówisz jak bojówka windowsphone, iphone już leży w pudełku i czeka na nowego właściciela. Już mnie nie obchodzi co tam się indeksuje bo powinno działać od razu. S6 64gb do mnie jedzie :-)
  • Odpowiedz
@chuckmls: każdemu pasuje co innego. Ja co jakiś czas daje szanse androidowi i zawsze wracam do iP. G3 ciał się jak emo w wannie, a po kilku wymianach karty sim zepsuło się gniazdo. HTC M9 faktycznie, całkiem szybki, ale na pewno nie płynny. I robił za piekarnik. Co prawda nie mam porównania z 5s, tylko z 6, ale nie sadze, żeby 6 był wiele szybszy od 5s
  • Odpowiedz