Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
@MrPiotr: pewnie! Powiedzialbym nawet, ze sa ladne:)!
@grave: ja odpowiem: tak, bo podnosi się trochę tył przy cofaniu. Ale szansa, że trafisz na inspekcję, która to wykaże jest bardzo minimalna. Lepiej mieć kamerę
U mnie telefon (fakt, że tylko Xperia T) jak mu włącze Google Music, w tle Skype, poczta i wiadomo - telefon, do tego yanosik i telefon pod prądem. Efekty:
- muli (telefony zazwyczaj dodatkowo zmulają podczas ładowania, nie wiem czemu)
- grzeje się (przy 35-38* na zewnątrz potrafił się po godzinie wyłączyć z powodu przegrzania)
- czasem wyskakuje info,
Komentarz usunięty przez autora
I jego wina ze jakiś p---b się zatrzymuje na ekspresówce?
@ElCidX: skad wnioskujesz, ze nie orzekla by mojej winy?
@troodon: troche w tym racji, generalnie "podpialem sie" pod auto jadace lewym pasem, wczesniej przepuszczalem kilka aut, ale generalnie grzalem caly czas lewym.
@inrzynier: tak, poliftowe E90, tez sobie raczej chwale, jedyny minus to troche za twarde zawieszenie