Wpis z mikrobloga

Dzisiaj mialem takiego #mindfuck ze az sie musze tym pochwalic. Otoz jechalem drogą ekspresową lewym pasem dość szybko, zauważylem Forda Mondeo na zderzaku więc zjechałem na prawy pas. Następnie znow zmieniłem pas na lewy i jadąc za Fordem zauważyłem, że zaczyna on gwałtownie hamować. Ledwo wyhamowałem i stoję. Mondeo też stoi. Pierwsza mysl- policja, ale patrze, ze jakies nalepki i od razu dochodze do wniosku, ze niemozliwe. Po czym co widzę. Białe światło i Mondeo cofa. #o-------------------------s. Mondeo n------a w moj zderzak z impetem cofajac na drodze szybkiego ruchu jaki szybki wniosek? Typ chce chamsko wyludzic odszkodowanie. Co sie okazalo? Typek przyznal sie do szkody i stwierdzil, ze cofał, bo zauwazyl swoich kolegow na wysepce 100m wczesniej i chcial do nich podjechac. Gwaltownie hamujac na lewym pasie i cofajac mi prosto na maskę. Ludzie mnie nie przestana zaskakiwac. #logikaniebieskichpaskow #coolstory troche #przegryw bo nie mam na dlugo auta #picrel i #pokazauto
grave - Dzisiaj mialem takiego #mindfuck ze az sie musze tym pochwalic. Otoz jechalem...

źródło: comment_aNcI1AIV8tQ4qVTWoObtU7bupB6wfhE5.jpg

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a no tak zapomniałem ze to bmw przecież jest a nie jakieś auto z 2000 roku. no nic szerokości życzę jak co to wołaj ile naprawa wyniesie.
  • Odpowiedz