Wpis z mikrobloga

@spoxman: Mysle ze latwiej jest podbic do ladnej dziewczyny niz do brzydkiej bo z doswiadczenia wiem ze te brzydkie (czyli w wiekszosci grube) to z-----e psychicznie flądry, a te ladne sa wyluzowane. Tak jak na mirko, osoby ktore spinaja dupe to w wiekszosci mocne przegrywy z kijem w dupie
  • Odpowiedz
@whahazhutou: Trzeba sobie jeszcze jedno wyjasnic. Co znaczy ladna? Bo jak mowisz o typie super, hiper modelki, cud, miod malina to zazwyczaj sa rozkapryszone s--------y i jak nie jestes z tej samej ligii lub d------y kasa to nie pogadasz. I jest to niepodwazalny fakt bo tak je wszyscy chlopcy rozpuscili. Chyba, ze mowisz o ladnych w pojeciu, ladna, sliczna skromna dziewczyna - wtedy zawsze warto.
  • Odpowiedz
@empeash: taaa skromna, jeszcze niech sie ubiera jak babcia. Mowie o normalnych dziewczynach, nie o dziewczynach-informatykach i nie o modelkach. Normalne dziewczyny, ktore spotkasz wszedzie, no oprocz pyrkonu
  • Odpowiedz
@jalowo_godka: nieśmiały w stosunku do osób odmiennej płci. Dzieki ze potwierdzilas moje znaczenie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Dzieki, ale nie zycze nikomu dziewczyny przegrywa, a jak sie takie dwa przegrywy spotkaja to sie stworzy czarna dziura
  • Odpowiedz
@whahazhutou: oj ty XD wybrales akurat te znaczenie ktore najbardziej ci odpowiadalo. a ja sadze ze w kontekscie zdania

Chyba, ze mowisz o ladnych w pojeciu, ladna, sliczna skromna dziewczyna - wtedy zawsze warto.

to raczej powinno pasc znaczenie nr 1 i 3. w tym wypadku skromnosc bedzie zaleta gdzie dziewczyna oprocz prezencji potrafi zachowac sie przyzwoicie i nie byc natarczywa.
  • Odpowiedz
@whahazhutou: alez ja nigdy nie sugerowalam ze jest inaczej. zreszta nawet nie zagladam pod ten tag (prawdopodobnie zczarnolistowany?)
jednak to ze teraz ktos zalicza sie do przegrywow nie oznacza tez ze nie wypracuje pewnych zachowan i nawykow ktore mu pozniej pozwola poprawic jakosc swojego zycia.
  • Odpowiedz
@whahazhutou: a ty dalej z ta wersja o niesmialosci XD z nia da sie zyc. nie oznacza przeciez kalectwa :) moze co najwyzej wycofywac z zycia spolecznego ale nie uposledza zupelnie.
i nawet jesli chlopak lub mezczyzna jest prawiczkiem z bardziej lub mniej zaleznych od siebie powodow - ja go osadzac nie bede bo to nie moja sprawa. i nie bedzie nia dopoty dopoki on nie zdecyduje sie uprawiac seksu
  • Odpowiedz