Wpis z mikrobloga

@Lake_Titikaka: strasznie brzydko z Twojej strony, pewnie sprawiłeś rodzicom ogromną przykrość. Mi by było przykro gdybym usłyszał takie słowa od swojego dziecka. Powinieneś przeprosić i przestać winić rodziców za brak powodzenia u kobiet. Nawet "brzydcy" ludzie mogą się zakochiwać i takich mniej urodziwych par jest multum. To siedzi w Twojej głowie i jak dla mnie jesteś zwyczajnie "s---------y" z charakteru - nie traktuj tego jako atak tylko cenną radę. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@FRIX1988: wez many tez przesadzasz lol, moze zwyczajnie nie chce, a rodzicie naciskają na niego aby znalazł bo każdy ma, w ogole jakbys słyszał dzien w dzien to samo, na pewno bys siedział spokojnie. Każdy bedzie miał auto to auto tez znajdź sobie, każdy zarabia 5k na miecha to Ty tez zarabiaj.. Tak mozna w kółko..
  • Odpowiedz
@FRIX1988: Tak - jest s---------y bo nie wytrzymał wciskania na siłę dziewczyny. Co do brzydoty to masz racje " Każda potwora znajdzie swojego amatora" jednak takie natrętne wciskanie powoduje często efekt odwrotny.

Powinieneś przeprosić i przestać winić rodziców za brak powodzenia u kobiet....

To mógł być efekt tej danej sytuacji.

weźcie się w garść ludzie....

@Klosa: Bardzo cenna rada. Cała rzesza psychologów właśnie straciła pracę ( ͡°
  • Odpowiedz
Skumulowaliście we mnie tyle brzydoty, że płakać się chce.

@Lake_Titikaka: No ba, łatwiej zjechać wygląd rodziców niż spojrzeć na swój miałki i nędzny charakter przez który nie masz z potencjalną przedstawicielką płci przeciwnej tematów do rozmów. Bo na pewno taki właśnie jest. Nijaki, skoro nie możesz nikogo znaleźć.
  • Odpowiedz