Wpis z mikrobloga

@baxiu90: nie wiem czy dalej to funkcjonuje, ale jak miałem tablet to kupowałem na allegro jakaś startowke z Orange za ok 30-40 zł i było tam kilka gb z ważnością na rok.
@baxiu90: MapFactor Navigator i nie potrzeba Ci danych GSM. Program leci na samym gpsie. Mam od lat i jestem zadowolony. Jeśli chcesz się z telefonem przenieść, to polecam Mobile Vikings.
@baxiu90: byłem w Play, chciałem na 4W1 przejść, ale się nie opłacało. U Vikingów cała kasa z doładowania zostaje dla Ciebie i przechodzi na następny miesiąc. W Play zabierają Ci środki, żeby pakiet włączyć. Będąc u Vikingów masz darmowe do Play i Play ma darmowe do Ciebie, więc nie ucierpią kontakty ze znajomymi.
@Zielony34: Mógłbyś wytłumaczyć dokładniej tą ofertę Vikingów? Tak jak w play, doładowuje za 30, biorą mi 21 mam pakiet na miesiąc i śmigam, 9 zostaje dla mnie, a u vikingów jak wygląda sprawa z pakietem? doładuje za 30 i jak to wygląda?
Płacisz 19zł miesięcznie, masz 2GB LTE, nielimitowane rozmowy do Play,Vikingów, Virgin i jeszcze kilku innych, nielimitowane SMSy do wszystkich sieci, 19zł z doładowania zostaje dla Ciebie, konto ważne rok po każdym doładowaniu. 19zł z doładowania daje Ci 100minut do pozostałych sieci. Niewykorzystane środki przechodzą na następny miesiąc. Max możesz uzbierać 8GB, a złotówek, ile wlezie, bo przez rok czasu przechodzą na nastépny miesiąc, jeśli nie wykorzystasz.