Wpis z mikrobloga

Podział tematyczny :

#carsounds -> filmiki, ścieżki dźwiękowe [ tylko dźwięki silników / wydechów ]

#carvideos -> filmiki dotyczące tylko i wyłącznie pojazdów dwu śladowych ;-)

#zepsutezawieszenia -> jak sama nazwa wskazuje tylko dla złamanych wahaczy / pociętych sprężyn itd.

#popupheadlights -> dział ( tylko samochodów z otwieranymi lampami ) Gummy'iego, ale wiadomo można tam wrzucać swoje wstawki ;-)

#conceptcar -> samochody które nie są w produkcji seryjnej ( faza projektowania, testów
@Zaybatzu: to się podpinam i przenoszę naszą rozmowę tutaj. Ja używam jeszcze dwóch tagów:

#skclassics (samochodowy konkurs classic) czyli samochodowy konkurs dotyczący jakiegoś zasłużonego albo wyjątkowego dla historii moto klasyka, zagadka jest w formie zdjęcie + tekst, do tego zwykle również przy odpowiedzi jest dokończenie tekstu. Razem składa się to na zagadkę połączoną z krótką anegdotką o jakimś klasyku. Taguję to też normalnie jako #samochodowykonkurs, więc nie trzeba obserwować, nie
@Zaybatzu: dzięki, odwzięczyłbym się tym samym, ale z założenia nie używam tej funkcjonalności i nie subuję nikogo, więc to żaden afront z mojej strony:)

A samochodziarzy tu dużo, i wielu bardziej kumatych ode mnie, tylko że to falami przypływa i odpływa, ktoś ma więcej czasu i się udziela, kogoś pochłonie praca albo szkoła i znika na kilka miesięcy, itd. :)