Weed233
NBA 2K16 TOP10 Centrow -> https://twitter.com/NBA2K/status/646046652445368320/photo/1

Co mircy myslicie ? kto za duzo a kto za malo i kogo brakuje ? Mi osobiscie brakuje Perkinsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nba #nba2k #gry
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Weed233
@porucznik_franek: no jasne, chyba nie powiesz mi ze MG > Drummond
3
kosteq64
@appylan: Serio widzisz Gortata w top10 centrów w lidze?
1
kosteq64
@Weed233: strona nie istnieje
0
appylan
@kosteq64: strona istnieje ale @Weed233: dodał na końcu linku ")"
0
Weed233
@kosteq64: Juz jest ok, bo meczylem sie zeby bylo tylko klik i link no ale nie umiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
kosteq64
@appylan: podziękował :)
@Weed233: trening czyni mistrza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W sumie dziwne, że Duncan nie jest jako center. Tak samo Gasol.
0
lilafro
@Weed233: a gdzie Gorswag?
0
appylan
@Weed233: na upartego możnaby zamienić Gortata z Whiteside'm ale tylko moje wewnętrzne POLAND STRONK mi tak podpowiada. Marcin gra mądrzej, lepiej współpracuje z rozgrywającym ale tych czynników nie da się przełożyć do gry.
0
p.....k
@kosteq64: Są w Top10 pf
0
Weed233
@appylan: No chyba nie, jak ktos tutaj za Hassana ma byc to tylko Mozgov, Timo > MG
0
Weed233
@porucznik_franek: Duncan 87 to przesada wg. mnie
0
kosteq64
@porucznik_franek: ja wiem, że są w PF, ale dziwi mnie, że jednak nie są uznawani jako C :)
0
appylan
@kosteq64: @Weed233: w PO był 8mym centrem ligi. Jako że gra z Duncana i P.Gasola zrobiła czwórki to wchodzi na 6te miejsce. Na tle całego sezonu gorzej, bo 14te miejsce (12 przy wyłączeniu Tima i Pau). Są argumenty za Marcinem.
0
kosteq64
@appylan: Podejrzewam że w 2k16 bedzie miał z 79, więc pewnie będzie 12-13 centrem w grze co i tak nie jest złym wynikiem. W top10 mimo wszystko bym go nie widział. Na Hassana był hype więc sporo zyskał. Ciekawe ile będzie miał Bogut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
p.....k
@Weed233: Może lekka, o 2-3 punkty mniej i byłoby ok.
A Drummond należy do top10 centrów ligi?
0
p.....k
@Weed233: Tak tylko pytam, bo w poprzednim sezonie nie oglądałem za dużo gry Drummonda, a niektóre staty miał gorsze niż w 2013/14
0
bartoszfcb
bartoszfcb
@Weed233: >whiteside 81

ove 84

kpina i nikt mi nie powie, że love stracił coś ze swojego skillsetu tylko przez grę w jednej drużynie z lebronem i kyriem, a długie łapy są warte niewiele więcej niż potrafi love.
0
kosteq64
@porucznik_franek: @Weed233: Bardziej ciekawi mnie na przykład dyskusja Monroe czy Gortat. Chyba że Grega też traktujemy jako PF.
0
Weed233
@kosteq64:
@porucznik_franek: wg.mnie jest sporo wiecej centrow lepszych od Gortata ktorych tu nie ma - Mozgov, Monroe, Bogut, Noah, Valanciunas, Noel
0
sidhellfire
Ocenianie graczy na danej pozycji po średniej overall to nonsens. Druga sprawa, że zawodnicy mają ukryte cechy
0