Wpis z mikrobloga

Ludziom nieźle się w głowach poprzewracało - wysyp trenerów personalnych - jako tako niektórzy coś tam zbudowali, certyfikat zgarnęli i już chcą trzepać kasę :D Beka - jestem zdania że prawdziwy trener personalny musi mieć porządną sylwetkę żeby nazywać się trenerem personalnym - to tak jakby dentystka chciała leczyć zęby a sama miała próchnicę - chociaż jak to mówią - "Szewc bez butów chodzi"

#oswiadczenie #mikrokoksy #silownia #niepopularnaopinia
Reinspired - Ludziom nieźle się w głowach poprzewracało - wysyp trenerów personalnych...

źródło: comment_uc3Uds24MsuCPSrZQQ6YgBDuDAbVfXaN.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Fitness Club S4, największa sieć klubów fitness w Warszawie i jedna z największych w Polsce, poszukuje do pracy osób ze statusem studenta/ucznia na stanowisko Trener Personalny / Instruktor Siłowni do swoich klubów zlokalizowanych w Warszawie, Toruniu i Gdyni

Wymagania

doświadczenie mile widziane

http://sekretytrenera.pl/praca-trener-personalny/

@Reinspired: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@rotero: Aż sobie wyślę, nie mam żadnego doświadczenia ale jak patrzę na niektórych personalnych to bym się bardziej nadał xD
A @berti powinien dostać jakiegoś Master Trener :D
  • Odpowiedz
jestem zdania że prawdziwy trener personalny musi mieć porządną sylwetkę żeby nazywać się trenerem personalnym

@Reinspired: I to jest największy problem PT. Bo sylwetkę stawia się powyżej zdrowia i dobrych treningów. Sylwetka powinna być efektem ubocznym zdrowego życia / treningów, a nie odwrotnie.
  • Odpowiedz
@Reinspired: obecnie branża trenerów personalnych przeżywa swój wzrost i upadek

coraz gorsze poziomy kształcenia, coraz bardziej przypadkowi ludzie, którzy myślą, że to sposób na szybką i łatwą kasę - rynek jest zepsuty i to porządnie - nie wiem ile czasu minie zanim się to naprawi, ale raczej nieprędko

w samym tylko Trójmieście w miesiąc przybywa koło 50-100 trenerów personalnych
  • Odpowiedz