Wpis z mikrobloga

@osoi: No nie wiem. Moim zdaniem zmiana jest duża i to bardzo. Rate of fire jest zauważalny i to znacznie, co przy zwiększonym spreadzie powoduje, że krótkie 2-3 bulletowe bursty nie są już tak szybkie i precyzyjne. 2 tygodnie temu zmęczony walką z M4A4, gdzie M4A1-S była ciągle OP i dużo łatwiej się z tego strzelało - zmieniłem na nią właśnie i strzelanie z tego nie sprawiało żadnego wysiłku. W
  • Odpowiedz
@buleczkowy_potwor: przez zmniejszone firerate pattern jest łatwiejszy do ogarnięcia :D = mniejsze recoil
"Due to how recoil works, recoil will decay more between each shot, meaning that the recoil pattern of the M4A1-S is actually smaller than previously "
Tylko na długie dystanse, potrzeba będzie 1 hsa i 2 strzałów w tors, z drugiej strony troche łatwiej teraz o dwa hedszoty ;)
  • Odpowiedz
@hajen: m4a4 lepsze na bliższy dystans, ska lepsza na dalszy.
Wcześniej m4a1-s była dobra na każdą odległość, teraz musisz wybrać czy wolisz walić full auto z bliska czy lubisz sobie popestkować.
  • Odpowiedz
@hajen: teraz po prostu trzeba wybrać jak się woli grać, a wcześniej z a1 można było grać jak z a4 + była lepsza na dalszy. Teraz jedno albo drugie.
Jak dla mnie update na +
  • Odpowiedz
@osoi: ja w sumie do tej pory wolałem m4a1 od ak bo łatwiej się z tego strzelało, bo wystarczy na daleko ściągać myszkę w dół przy pierwszych nabojach i praktycznie zawsze trafiało się w łeb + ciało
  • Odpowiedz